reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pięlegnacja dziecka

Teddy Jak mój Dawid był niemowlakiem to pediatra przy okazji szczepienia stwierdziła, ze ma przepukline pępkową, a chirurg orzekł, ze to taka uroda pępka, sterczący i już.

reklama
Czy smarujecie wasze dzieci czyms specjalnym na slonce? Jakie macie poglady na temat dzieci i slonce????

Ja smaruję Natalkę kremem dla dzieci musteli, faktor 30 bodajże, nie chcę, żeby póxniej była uczulona na słońce albo miała inne problemy, niemowlaki mają delikatną skórę, więc ja smaruję ;)

smaruje Nivea dla niemowlakow UVA/B 30... po mleczku dla dzieci cos mu wyskoczylo...
ja mam lekkie uczulenie na slonce, wiec malego raczej staram sie nie wystawiac.... ale tez sie nie bunkrujemy w sloneczne dni...
jak na spacer, to raczej w cieniu, daszek postawiony... ale bez przesady, nie przykrywam niczym i pieciu parasolek tez nie mamy... :)

natomiast co tata robi na spacerze to ja nie wiem, ale dziewczyny stwierdzily, ze Prezes jest opalony... ::)

reklama
Dziewczyny co to moze byc? Olivci wczoraj wieczorem dostala jakies chrostki przy ustach i jedna na jezyku, sa troche wypelnione ropa, tak jak syfki :D Miala tez troche rozwolnienie wczoraj i troche dzisiaj. Czy to jakies uczulenie???????

Do góry