reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

Teddy Jak mój Dawid był niemowlakiem to pediatra przy okazji szczepienia stwierdziła, ze ma przepukline pępkową, a chirurg orzekł, ze to taka uroda pępka, sterczący i już.

reklama
Czy smarujecie wasze dzieci czyms specjalnym na slonce? Jakie macie poglady na temat dzieci i slonce????

Ja smaruję Natalkę kremem dla dzieci musteli, faktor 30 bodajże, nie chcę, żeby póxniej była uczulona na słońce albo miała inne problemy, niemowlaki mają delikatną skórę, więc ja smaruję ;)

smaruje Nivea dla niemowlakow UVA/B 30... po mleczku dla dzieci cos mu wyskoczylo...
ja mam lekkie uczulenie na slonce, wiec malego raczej staram sie nie wystawiac.... ale tez sie nie bunkrujemy w sloneczne dni...
jak na spacer, to raczej w cieniu, daszek postawiony... ale bez przesady, nie przykrywam niczym i pieciu parasolek tez nie mamy... :)

natomiast co tata robi na spacerze to ja nie wiem, ale dziewczyny stwierdzily, ze Prezes jest opalony... ::)

reklama
Dziewczyny co to moze byc? Olivci wczoraj wieczorem dostala jakies chrostki przy ustach i jedna na jezyku, sa troche wypelnione ropa, tak jak syfki :D Miala tez troche rozwolnienie wczoraj i troche dzisiaj. Czy to jakies uczulenie???????

Do góry