reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
hihi, ja to się nawet pytałam położnej czy kształt pępka u dziecka od czegoś zależy, od sposobu wiązania pępowiny itp, ale może być różny. Teddy, ja myślę, że to normalne.

Teddy, przy okazji zapytaj, nie zaszkodzi. A dużo wyłazi przy tym kokoszeniu? Może to być przepuklina, ale często sama po jakimś czasie znika (wchłania się, czy coś)

Teddy ja mysle, ze nie masz sie czym martwic. Olivia akurat ma wklesly a np. moj brat ma wypukly. Sa takie i takie. Wyluzuj.

Teddy, ja to widziałam taki, co sterczał około 2 - 3 cm. po jakimś roku się wchłonął. Myślę, że to nie przepuklina, ale ja nie doctor ;) (chociaż pielęgniarka w stanie spoczynku ;)). Zapytaj dla spokoju

Teddy, olej to! przepuklina, nie przepuklina ::) Tola ma wklesly. szwagier ma przepukline, a ma wklesly jak cholera, wcale nie supel - dziure ma normalnie!

reklama
wiesz Cukiereczku... nie miala baba klopotu spojrzala se w pepek... ;)

martwic sie nie martwie, ale przy okazji spytam... :)

Do góry