reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pięlegnacja dziecka

reklama
sylunia, bo Ty masz w ogole wyjatkowe zainteresowania... piczenie, pita... i nie wiedziec czemu wszystko skupia sie na mnie... ::)

dziewczyny, jak wygladaja pepki Waszych dzieci???

mam chyba problem... ::)
Krystianowi sie sie ten supelek prawie zrownal z brzuchem, znaczy nie ma juz go w glebokiej dziurce, tylko tak jakby plyciej... a czasami jak sie kokosi to mu troszke wystaje...
moze wydziwiam, ale czy to moze byc przepuklina???
przejsc sie z nim do lekarza, czy wybic sobie glupoty w glowy???

tymkowi tez wystaje. mnie sie wydaje ze to normalne... ale przy okazji lekarza możesz zapytac dla spokoju sumienia ;)

Nie wiem Teddy co Ci doradzić bo Iga ma "wklęsły".
Nie wiem w ogóle czy przepuklina to w tym miejscu, mi się zawsze wydawało że u takich maluchów to niżej w pachwinach.

Z tego co wiem, to niektórzy dorośli robią sobie operacje plastyczne, żeby mieć pępek wklęsły (np. POP gwiazdy ;)) czyli wygląda na to, że część ludzi ma wklęsły a część nie. Teddy ale i tak przy okazji szczepienia, lub ważenia, lub innej wizyty niezaszkodzi zapytać lekarza.

aha... no to przy okazji spytam... :)

moze jak nabierze tluszczyku na brzuszku to mu sie z powrotem dziurka zrobi.. ;)

reklama
Do góry