reklama
Orzech
Fanka BB :)
wrocilam ze spaceru i pojawilo sie pytanie.
Czym kremujecie dzieciaki przed wyjsciem na spacer?
Ja dzisiaj posmarowalam buzke, nie pomyslalam, ze mala bedzie w krotkim rekawku i uciekalam do cienia, zeby nie spieklo jej raczek.
Do buzi mialam mala probke ale zastanawiak sie jaki krem kupic.
Czym kremujecie dzieciaki przed wyjsciem na spacer?
Ja dzisiaj posmarowalam buzke, nie pomyslalam, ze mala bedzie w krotkim rekawku i uciekalam do cienia, zeby nie spieklo jej raczek.
Do buzi mialam mala probke ale zastanawiak sie jaki krem kupic.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Orzech, ja smarujkę, mam nivea 30, dla niemowlat, są mleczka ale dla dzieci powyzej roku, generalknie jak jest napisane, zew dla dzieci to powyzej roku maja na mysli
Chciałam kupicv musteli, ale akurat nie było. ten nivea srednio sie rozsmarowuje, ale jest ok. w sumie to zaden z wysokim filtrem nie bedzie sie dobrze rozsmarowywał, a nie chce, zeby przeze mnie Natalia miała uczulenie na słonce wiec uzywam dla niej takiego z wysokim.
Magdusiek a nie przesuszyły się Natalce policzki od Nivea? odkąd uzywam tego kremu Igo ma trochę suche policzki - zainwestuję jednak w jakiś dobry krem - przy starszaku używałam Vichy - bardzo fajny, polecam
a propos "ptaszka" też nigdy nie odciągałam - ani przy Gabim ani teraz przy Ignasiu - ale przy okazji jego pseudozkażenia układu moczowego trafiliśmy na bardzo fajnego nefrologa (w średnim wieku nie jakiś z zamierzchłej epoki
) ze szpitala na Szaserów - i on kazał jednak troszkę odciagać przy kąpieli - dosłownie troszeczkę, można też, jak już sie troszkę skórkę odsunie polać naparem z rumianku ....
a propos "ptaszka" też nigdy nie odciągałam - ani przy Gabim ani teraz przy Ignasiu - ale przy okazji jego pseudozkażenia układu moczowego trafiliśmy na bardzo fajnego nefrologa (w średnim wieku nie jakiś z zamierzchłej epoki
reklama
Podziel się: