reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna w ciąży

Kurcze Laski, ja normalnie to nie wyglądam za dobrze, ale w ciąży to przynajmniej jakaś kobieta się ze mnie robi :wink::biggrin2::-D

Anka, cyc Ci urósł? ;)
Mi na razie - oprócz brzucha oczywiście - dupsko, nie dopinam się w starych spodniach, nawet luźnych w pasie (dawniej). No i cycki, aha miałam Wam napisać, nabyłam świetny stanik Triumpha - sportowy, model "3 actions" czy coś w tym stylu, bez żadnych drutów, ale dobrze trzyma i wygodny na maksa.
Marika, łatwo Ci powiedzieć "nie siedzieć cały dzień", a co ja mam zrobic jak jestem w pracy?

reklama
Anka, cyc Ci urósł? ;)
Mi na razie - oprócz brzucha oczywiście - dupsko, nie dopinam się w starych spodniach, nawet luźnych w pasie (dawniej). No i cycki, aha miałam Wam napisać, nabyłam świetny stanik Triumpha - sportowy, model "3 actions" czy coś w tym stylu, bez żadnych drutów, ale dobrze trzyma i wygodny na maksa.
Marika, łatwo Ci powiedzieć "nie siedzieć cały dzień", a co ja mam zrobic jak jestem w pracy?

Bazylia, jak to co masz zrobić? Wziąć zwolnienie i chodzić ze mną na spacery ;)

Cyc akurat nie urósł, bardziej jakoś napuchł może, ale nadal mieści się w te nędzne B ;) Stanik też mam taki bez drutów, dostosowujący się do rosnącego rozmiaru tak na wszelki wypadek ;) Ale dupa też mi nieco urosła.
Na gębie nie jestem już taka kostropata jak byłam :)

No własnie każdej z nas ciąża służy inaczej, mi...słabo... :) Przynajmniej jeśli chodzi o wygląd :)

Grubelku dzięki :) Od razu lepiej :)))

Marika, no mam nadzieję, że więcej ich się nie pojawi, ale kto wie???

ej ty tu miseczek B nie obrażaj...!!! ja na co dzień takie miałam teraz mam c ale po porodzie to zniknie-czar pryśnie:oo2::unsure:

Grubelku
nie przestanę narzekać bo mam lustro w domu:) i do piękności to mi hohoho brakuje:tak::-p

Bazylia to po pracy nogi w górę!!:) albo wieczorkiem chociaż z godzinkę!:tak:

ej ty tu miseczek B nie obrażaj...!!! ja na co dzień takie miałam teraz mam c ale po porodzie to zniknie-czar pryśnie:oo2::unsure:

Jak to zniknie??? ja myślałam, że to zostaje po ciąży - przynajmniej Mariusz miałby trochę radochy ;)
I nie obrażam miseczki B, bo sama takie małe B nosiłam (tzn. było na tyle małe, że nie nosiłam staników w ogóle), ale właśnie liczyłam na to, że przez ciążę dociągnę do jakiegoś C chociaż ;)

Ankami mi po pierwszej ciązy z powrotem wessało cyca i było to standardowe-uniwersalne b:-( teraz pewnie też tak będzie, ale to C podoba się Jarkowi-biedak:laugh2::laugh2::laugh2::-( no co móg sobie poszukać takiej z melonami! o!

Ja całą młodość miałam nadzieję, że chociaż w ciąży mi piersi urosną. A tu co? Pół rozmiaru na początku a teraz mi znowu maleją! Już mi wróciły do małego B a jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży dojdę do A :szok:

reklama
Anna albo po ciązy bedziesz miała wklęsłą jedynkę młodzieżowa... :confused:
a moje są nadal wielgachne cos pomiędzy C a D :baffled: :szok: po pierwszej ciązy powiedziałam że nigdy nie będe narzekac na małe cycy :no: a tu co znowu balony dobrze że po karmieniu mi maleją... gorzej że robią sie takie obwisłe nie jak w "młodosci" :-D :laugh2: :-D były takie ładne, zgrabne.... :-(

Do góry