reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna w ciąży

witam!
jak tam dziewczynki sex po porodzie ..Ja jak narazie jeszcze nie zaczelam:szok: najpierw na kontrole do lekarza...ale szczerze to troche sobie tego nie wyobrazam!!!!:);-)

reklama
witam1
jak tam dziewczynki sex po porodach?
Ja jak narzie jeszce nie zaczełam, najpierw do lekarza na kontrole...ale troche sobie tego nie wyobrazam!!!!;-)

:-) ja też sobie nie wyobrażam ... za tydzień do kontroli ;-) a mąz już się zaczyna dopytywać :-p normalnie to bym sobie drinka strzeliła na rozluźnienie, ale karmię piersią to chyba nie bardzo :-) z resztą o czym ja mówię, na to trzeba mieć siłę i być wyspaną .. to sobie poczeka ze 3 latka :sorry2::elvis::szok::-);-):tak::-D

Ja jestem po cięciu cesarskim więc próbowaliśmy zresztą była to moja intencja, już po 4 tyg jednak jest do bani :wściekła/y:odczuwam nieprzyjemne tarcie, sucho, nie wiem tak jak bym mieła tam w środku poobcierane a przecież dziecko zostało wyjęte przez brzuch :no: w tym tygoniu idę do ginekologa więc wszystko się wyjaśni.

Kasiulec,

Ja tak mialam prawie przez całą ciążę, wiec wiem co czujesz :-( potem jeszcze bolały te otarcia i dalismy sobie spokój, Na szczescie na sam koniec, kiedy przyspieszalismy przyjscie dzidzi na swiat ;-) już było ok... a po porodzie to;-) jeszcze nei wiem bo sie boję hihi​

reklama
hej|! ja według miesiączki urodziłam w 43 tyg:tak: i też pod koniec robiłam różne wygibasy;-) Znajoma położna mówiła mi za to,że najlepszy jest dobry sex- skórcze macicy się liczą więc musi byc poważnie DOBRY, a i podszczypywanie brodawek daje radę,bo wytwarza się oksytocyna..

reklama
Do góry