reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

a6w?
zrobiłam 4 dni i poległam :-(

a co do wypadania włosów po ciąży, to chyba jestem jedyna, której nie wypadały, a wręcz się wzmocniły i mam ich sporo teraz na głowie :tak:

reklama
no mi w sumie trochę powypadały - jakiś tydzień to trwało, aż się zdziwiłam, że tak mało, bo spodziewałam się masakry. Ale o wzmocnieniu i większej ilości na głowie, to w moim przypadku mowy nie ma :no:

Nikita ja robilam szostke weidera dwa razy.pierwszy raz przed ciaza i wtedy efekt byl naprawde niezly i teraz drugi raz w polowie marca.tym razem niestety efekt nie byl powalajacy:-(
szostka to cwiczenia na miesnie brzucha a nie spalanie tkanki tluszczowej,przy oponce efekt jest malo widoczny.napewno nie zaszkodza,ale spektakularnego efektu sie nie spodziewajcie.
Oleska cwiczenia sa lajtowe...przez pierwszych pare dni,pozniej to sie zajechac mozna:eek:

wonka, te ćwiczenia w dalszej fazie to chyba bardzo czasochłonne są prawda? Bo jak patrzę ile tam tych serii leci, to chyba nic, tylko brzuszki lecieć od rana do wieczora. Mi właśnie zawsze z tymi ćwiczeniami nie po drodze było, bo nie miałam czasu.

uuu A6W to masakra! ja robiłam - 7 dni ;P M. dotrwał do 9 dnia i tez poległ... ;P Oleśka, nie daj się zwieść, że takie lajtowe są - spróbuj ;P te ćwiczenia polegają na tym, że podczas ich wykonywania cały czas trzeba mieć napięte mięśnie... i to boli... moim zdaniem ćwiczenia nie są dla osób początkujących. ja mam bardzo słaba m. brzucha i nie dałam rady - tam zbyt szybko zwiększa sie ilość powtórzeń. moim zdaniem lepiej mieć już jakąś wprawę w brzuszku i wtedy na A6W wchodzić.

ale prawda, jak ktoś jest wytrwały, to efekty sa powalające - kumpela zrobiła 5 tygodni i brzuch miała zaje..isty :)

reklama
Do góry