reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

a6w?
zrobiłam 4 dni i poległam :-(

a co do wypadania włosów po ciąży, to chyba jestem jedyna, której nie wypadały, a wręcz się wzmocniły i mam ich sporo teraz na głowie :tak:

reklama
no mi w sumie trochę powypadały - jakiś tydzień to trwało, aż się zdziwiłam, że tak mało, bo spodziewałam się masakry. Ale o wzmocnieniu i większej ilości na głowie, to w moim przypadku mowy nie ma :no:

Nikita ja robilam szostke weidera dwa razy.pierwszy raz przed ciaza i wtedy efekt byl naprawde niezly i teraz drugi raz w polowie marca.tym razem niestety efekt nie byl powalajacy:-(
szostka to cwiczenia na miesnie brzucha a nie spalanie tkanki tluszczowej,przy oponce efekt jest malo widoczny.napewno nie zaszkodza,ale spektakularnego efektu sie nie spodziewajcie.
Oleska cwiczenia sa lajtowe...przez pierwszych pare dni,pozniej to sie zajechac mozna:eek:

wonka, te ćwiczenia w dalszej fazie to chyba bardzo czasochłonne są prawda? Bo jak patrzę ile tam tych serii leci, to chyba nic, tylko brzuszki lecieć od rana do wieczora. Mi właśnie zawsze z tymi ćwiczeniami nie po drodze było, bo nie miałam czasu.

uuu A6W to masakra! ja robiłam - 7 dni ;P M. dotrwał do 9 dnia i tez poległ... ;P Oleśka, nie daj się zwieść, że takie lajtowe są - spróbuj ;P te ćwiczenia polegają na tym, że podczas ich wykonywania cały czas trzeba mieć napięte mięśnie... i to boli... moim zdaniem ćwiczenia nie są dla osób początkujących. ja mam bardzo słaba m. brzucha i nie dałam rady - tam zbyt szybko zwiększa sie ilość powtórzeń. moim zdaniem lepiej mieć już jakąś wprawę w brzuszku i wtedy na A6W wchodzić.

ale prawda, jak ktoś jest wytrwały, to efekty sa powalające - kumpela zrobiła 5 tygodni i brzuch miała zaje..isty :)

reklama
Do góry