reklama
Ło, Shyangel, kopę lat!
Aleś zrobiła reklamę:-)
Czy ktos próbował tych ćwiczeń A6W? Na innych forach to nie bardzo mi się chce wierzyć że taka rewelka, ale Wam uwierzę.
Wonka, chyba Ty się miałaś brać za to?
Hejka! no kope kope lat
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Proszę mi tu wrzucić linka do tych ćwiczeń, bo nie wiem, czy patrze w necie na te właściwe. Jakoś lajtowo wyglądają...
Wonka uk
Fanka BB :)
Nikita ja robilam szostke weidera dwa razy.pierwszy raz przed ciaza i wtedy efekt byl naprawde niezly i teraz drugi raz w polowie marca.tym razem niestety efekt nie byl powalajacy:-(
szostka to cwiczenia na miesnie brzucha a nie spalanie tkanki tluszczowej,przy oponce efekt jest malo widoczny.napewno nie zaszkodza,ale spektakularnego efektu sie nie spodziewajcie.
Oleska cwiczenia sa lajtowe...przez pierwszych pare dni,pozniej to sie zajechac mozna
szostka to cwiczenia na miesnie brzucha a nie spalanie tkanki tluszczowej,przy oponce efekt jest malo widoczny.napewno nie zaszkodza,ale spektakularnego efektu sie nie spodziewajcie.
Oleska cwiczenia sa lajtowe...przez pierwszych pare dni,pozniej to sie zajechac mozna
lenkaa*
Fanka BB :)
wonka, te ćwiczenia w dalszej fazie to chyba bardzo czasochłonne są prawda? Bo jak patrzę ile tam tych serii leci, to chyba nic, tylko brzuszki lecieć od rana do wieczora. Mi właśnie zawsze z tymi ćwiczeniami nie po drodze było, bo nie miałam czasu.
uuu A6W to masakra! ja robiłam - 7 dni ;P M. dotrwał do 9 dnia i tez poległ... ;P Oleśka, nie daj się zwieść, że takie lajtowe są - spróbuj ;P te ćwiczenia polegają na tym, że podczas ich wykonywania cały czas trzeba mieć napięte mięśnie... i to boli... moim zdaniem ćwiczenia nie są dla osób początkujących. ja mam bardzo słaba m. brzucha i nie dałam rady - tam zbyt szybko zwiększa sie ilość powtórzeń. moim zdaniem lepiej mieć już jakąś wprawę w brzuszku i wtedy na A6W wchodzić.
ale prawda, jak ktoś jest wytrwały, to efekty sa powalające - kumpela zrobiła 5 tygodni i brzuch miała zaje..isty
ale prawda, jak ktoś jest wytrwały, to efekty sa powalające - kumpela zrobiła 5 tygodni i brzuch miała zaje..isty
tO CO PODZIAŁA NA OPONKĘ????
Przekłucie
reklama
estragon
mamusia synusia:P
liposukcja:dPrzekłucie