reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
zgadzam sie z malina, ciecie to nie wszystko, bez modelowania nie ma efektu. ja mam grube, ciezkie i geste wlosy, jakkolwiek bym nie sciela to w ogole nie chca sie ukladac...

dzieki dziewczyny ;) Wiem że to kwestia ułożenia. Miałam kiedys juz tak ścięte włosy i było ok. Chociaz teraz sie zastanawiam bo włosów mam duuuuuzo mniej i bardziej sianowate więc może efekt nie byc juz taki fajny ;/ Hmmmm, musze pomysleć....

Za 1,5 tyg mam wesele koleżanki i musze coś z włosami zrobić. Macie jakieś pomysły to bedą mile widziane

tysia takiego jasengo nie polecamy Julicie, ale moze faktycznie jakiś kolor, o ton lub dwa różniący się od Twoich Julita...
dużej zmiany nie będzie, a zawsze to coś nowego :-)
oj juz 3 fryzjerki mi odradzały malowanie...bo bym już całkiem ołysiała:( a chciałam lekkie pasemka...
mnie się podoba, ale trzeba dobrego fryzjera, żeby fajnie wycieniował.
Mnie się w ogóle podobają wszystkie fryzurki z prostych włosów, można tak fajnie poeksperymentowac...

Julita zetnij, zetnij. Raczej nie zapuszczaj jak masz mało włosów. Ja Ciebie widzę w tej:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.zeberka.pl/img/z/z27.jpg

estragon właśnie coś w tym stylu tyle że nie wiem bo mnie się kręcą włosy...

Ostatnia edycja:
estragon właśnie coś w tym stylu tyle że nie wiem bo mnie się kręcą włosy...
oj, to rzeczywiście musiałabyś codziennie prostowac, a to bardzo niszczy włosy. Hmm, zawsze myślałam, że ty je modelujesz/podkręcasz, ale jak masz swoje kręcone, to wybór niewielki w kwestii fryzur. Ta na gliwę jest ok;)

oj, to rzeczywiście musiałabyś codziennie prostowac, a to bardzo niszczy włosy. Hmm, zawsze myślałam, że ty je modelujesz/podkręcasz, ale jak masz swoje kręcone, to wybór niewielki w kwestii fryzur. Ta na gliwę jest ok;)
prostowanie nie wchodzi w gre bo nie mam prostownicy;)

teraz mam lekko kręcone, raczek falujące ale jak chodziłam do podstawówki miałam tak kręcone jak bym dopiero co z wałków zdjęła i to tych małych wałeczków;))

reklama
Do góry