reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
zgadzam sie z malina, ciecie to nie wszystko, bez modelowania nie ma efektu. ja mam grube, ciezkie i geste wlosy, jakkolwiek bym nie sciela to w ogole nie chca sie ukladac...

dzieki dziewczyny ;) Wiem że to kwestia ułożenia. Miałam kiedys juz tak ścięte włosy i było ok. Chociaz teraz sie zastanawiam bo włosów mam duuuuuzo mniej i bardziej sianowate więc może efekt nie byc juz taki fajny ;/ Hmmmm, musze pomysleć....

Za 1,5 tyg mam wesele koleżanki i musze coś z włosami zrobić. Macie jakieś pomysły to bedą mile widziane

tysia takiego jasengo nie polecamy Julicie, ale moze faktycznie jakiś kolor, o ton lub dwa różniący się od Twoich Julita...
dużej zmiany nie będzie, a zawsze to coś nowego :-)
oj juz 3 fryzjerki mi odradzały malowanie...bo bym już całkiem ołysiała:( a chciałam lekkie pasemka...
mnie się podoba, ale trzeba dobrego fryzjera, żeby fajnie wycieniował.
Mnie się w ogóle podobają wszystkie fryzurki z prostych włosów, można tak fajnie poeksperymentowac...

Julita zetnij, zetnij. Raczej nie zapuszczaj jak masz mało włosów. Ja Ciebie widzę w tej:
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.zeberka.pl/img/z/z27.jpg

estragon właśnie coś w tym stylu tyle że nie wiem bo mnie się kręcą włosy...

Ostatnia edycja:
estragon właśnie coś w tym stylu tyle że nie wiem bo mnie się kręcą włosy...
oj, to rzeczywiście musiałabyś codziennie prostowac, a to bardzo niszczy włosy. Hmm, zawsze myślałam, że ty je modelujesz/podkręcasz, ale jak masz swoje kręcone, to wybór niewielki w kwestii fryzur. Ta na gliwę jest ok;)

oj, to rzeczywiście musiałabyś codziennie prostowac, a to bardzo niszczy włosy. Hmm, zawsze myślałam, że ty je modelujesz/podkręcasz, ale jak masz swoje kręcone, to wybór niewielki w kwestii fryzur. Ta na gliwę jest ok;)
prostowanie nie wchodzi w gre bo nie mam prostownicy;)

teraz mam lekko kręcone, raczek falujące ale jak chodziłam do podstawówki miałam tak kręcone jak bym dopiero co z wałków zdjęła i to tych małych wałeczków;))

reklama
Do góry