reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

Najszybsze? Wloz 2 lyzki do zamrazarki na 5 minut i zaraz po wyciagnieciu przyloz je do oczu. Sposob nr two: zrob sobie dwie herbatki ekspresowe, a wystudzone woreczki poloz na powieki. Ja mam wiecznie podpuchniete oczy, wiec oba sposoby wyprobowane, aczkolwiek polecam pierwszy, bo szybki i niezawodny:-)

reklama
Krewetka, raczej trudno będzie Ci się pozbyć problemu zupełnie, bo to ewidentnie objaw choroby nerek - opuchnięte powieki i worki.
Jak kiedyś miałam problemy z nerkami ( kamienie), też tak mi puchły, to pamiętam, że pomagało smarowanie świetlikiem, albo takim żelem chłodzącym na oczy z avonu. Trzymałam (albo świetlik, albo ten żel) w lodówce, żeby dodatkowo wzmocnić jego działanie. Smarowałam oczy po przebudzeniu - nakładałam grubą warstwę, jak się ubrałam, zrobiłam coś "koło siebie", to w tym czasie opuchlizna zeszła i mogłam malować oczy, ale zanim pomalowałam, to musiałam zetrzeć ten żel. Trzeba go nałożyć grubszą warstwą, takie smarowanko jak kremikiem, nic mi nie pomagało.:no:

krewetka - ja używam clinique - all about eyes - na codzień, na sińce i obrzmienia extra mam żel pod oczy z arniką z flos-lek'u, nawet działa
ale jak to wina nerek, to żaden kosmetyk nic nie pomoże...

krewetka - ja używam clinique - all about eyes - na codzień, na sińce i obrzmienia extra mam żel pod oczy z arniką z flos-lek'u, nawet działa
ale jak to wina nerek, to żaden kosmetyk nic nie pomoże...
no wlasnie jak ten clinique??
bo u mnie na te since tylko ten krem mi pomogl.. wlasciwie to zel nie krem...

reklama
Do góry