reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
Heh, kiedyś siostrzeńcowi wytłumaczyłam czym się różni sukienka od spódnicy, to zrobił tą wiedzą wrażenie na koleżance - obecnie dziewczynie:-D

Laski, musze wam polecic super odzywke do wlosow_ jest genialna! Kupila. W aptece_ biovax (ja mam akurat do wlosow blond, ale jst tez 2do ciemnych). Oprocz odzywki jest tez maska regeneruja ca. Po 2 tygodniach stosowania napisze tylko: wow! Po pierwsz wlosy przestaly sie puszyc (byc sianowat) po drugie sa mega delikatne w dotyku i wygladaja zdrowo. Zadne pantene, lorearym vichy itd!polecila mi ja kolezanka ze studiow, stosowala ja po chemioterapii.

dzieki za info, wciagne sobie zestaw do wlosow przetluszczajacych sie, zobaczymy co zdziala ;) na allegro tanie jak barszcz a w doz.pl niewiele drozsze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry