reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Piękna w ciąży i po

właśnie o tym preparacie Vichy ostatnio myślałam, codziennie się to stosuje???

co do wzrostu kg, to tak się zastanawiam czy przypadkiem nie jest to też wina tabletek anty........

reklama
właśnie o tym preparacie Vichy ostatnio myślałam, codziennie się to stosuje???

co do wzrostu kg, to tak się zastanawiam czy przypadkiem nie jest to też wina tabletek anty........
Aby efekt był to wciera się w skórę głowy 3 ampułki na tydzień przez 6 tygodni.Ja stosuję drugi tydzień i coś się poprawiło na plus :-)

Pożyczę Wam swoją Nadusię i wszystkie stracicie kilogramy,całymi dniami trzeba ją nosic na rękach(nauczyła się przy kolkach) i wszystko robić.Śpi tylko na spacerze,może zdarza się jej 1-2 drzemki w ciągu dnia po 15 minut.Spadek kilogramów murowany:-D

Agnieszka - to ja widzę, że są pewne "plusy' kolkowych dzieci... moja też noszona na rękach (ostatnio spooora poprawa, dziecko mi zgrzeczniało :-).. i mimo kilku wpadek słodyczowych dziennie waga jednak leci w dół. Powoli, bardzo powoli, ale jednak leci.
Ja już wróciłam do wagi sprzed ciąży (56 kg) ale chciałabym jeszcze dodatkowe 3 kg zrzucić. Ale to akurat czarnooo widzę.

Co do wypadających włosów - u mnie nadal, niesety. Tyle, że mnie się wydaje, że po prostu muszę to przeczekać. Te co mają wypaść, wypadną i już. A witaminy przecież biorę. No chyba, że będę bliska wyłysienia, to wtedy zacznę naprawdę panikować

Malina mi tak wypadały włosy,że wszystkie zlewy i wannę zatkałam.A przy każdym czesaniu to całą wielką garść włosów miałam:szok: Musiałam trochę obciąć włosy,bo nie dało rady,nie wspomnę o tym,że cały dom jest w moich włosach:eek: Zrobię wszystko,żeby tych moich włosów zostało trochę na głowie,bo niestety się przrzedziły:-( A witaminy biorę przecież cały czas(feminatal 400+DHA)

ha! :) ja dzis pierwszy dzień na Dukanie. Już nie karmię, więc zaszalałam - wchodzę 4 dni pierwszej fazy na 3 drugiej. teraz nic, tylko patrzec jak kilogramów będzie ubywać :)))

ale dziwne to uczucie... czuję się głodna i przejedzona zarazem... :confused:

do tej diety trzeba byc abosolutnie zdrowym! mnie zeszyo 7kg a 7 jeszcze zostało

dzięki :)
ale jak juz kg zeszły, to po co dieta? ;)

i kto to mówi :-) chcialabym mieć takie BMI

właśnie stanęłam na wadze iii- 60 kg!!!!!!!!!!! przytyłam 6 kg od lipca! od jutra koniec ze słodyczami, bo wyglądam jak morświn:/
taaa slodycze to moj przyjaciel :(

Ostatnia edycja:
reklama
sądziłam, że jak dieta podziałała, to udało ci sie zblizyć do poziomu aspiracji :/ ale widzę, że przerwano ci w połowie... za bardzo nie znam sie na dietach, ale może znajdziesz coś 'zdrowszego', przy czym da się schudnąć? trzymam kciuki :)

Ostatnia edycja:
Do góry