reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

reklama
no nie!!! lody u mnie tez na topie.. chyba znowu mi przybedzie pare kilo.. no ale coz, nie dowiem sie.. bo nie mam wagi.. znaczy mam druga, ale wyswietlacz (bo jest odpinany) jest gdzies schowany... he he

oddałam swoją wagę mojej mamie......:blink::blink:
a niech się ona stresuje....:-D:-D
hehehe a ja przez 3 tygodnie nie będe się ważyć ciekawe ile przybędzie jak wróćę do domu:baffled:
ja w ramach dzisiejszego przyłączania się do cwiczących dziewczyn mam zamiar wsunąc lody bakaliowe:p
hehe a ja dziś już po szarlotce jestem:-) tak ostatnio wiolan pisałą, ze musiałam dziś zjeść :-D
ostatnio z mamą stwierdziłyśmy, że jesteśmy lodziary:) hahha,
:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2:dobre, dobre

tak o biuście zaczęłam na wątku kilogramowym, ale przeniosę się tutaj

czy są jakieś sposoby na pielęgnację biustu po karmieniu piersią, żeby nie był zbyt obwisły...? czarno to widzę po 6 miesiącach karmienia... :/
a może już można zacząć używać jakieś balsamy? nie wiecie które są bezpieczne do stosowania podczas karmienia?

tak naprawde to mozesz smarowac sie wszystkim omijajac brodawki. mozesz ochronic buzie dziecka tetrowka zeby nie dotykalo policzkiem piersi podczas karmienia. u mnie biuscik juz prawie wrocil do swojego malenkiego rozmiaru i na szczescie nie jest obwisly. nawet rozstepy zaczynaja znikac.

szczerze, to ja nie wierzę, że mój powróci do swojej świetności... :/ a z tym smarowaniem, to zastanawiam się czy te balsamy nie będa miały wpływu na mleko... bo kiedyś jak w aptece chciałam kupić krem pod oczy, a babeczka zobaczyła że jestem z dzieckie, to odrazu spytała czy karmię i powiedziała, że jesli tak, to lepiej się wstrzymac z takimi specyfikami aż skończe karmić... :/

ja mam jakis krem do biustu a avonu ale smaruję nieregularnie więc raczej żadnych efektów nie widać..
u mnie problem jest taki, że prawa pierś jest dużo większa od lewej

reklama
afi przejdz sie np do rossmanna, zobacz jakie maja specyfiki, sprawdz sklad, potem wygooglaj czy dane substancje przenikaja do mleka i wroc po jakis bezpieczny :) ja smaruje zwyklymi balsamami do ciala i to juz duzo daje, skora robi sie jedrniejsza i elastyczniejsza.

Do góry