reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Bali gratuluję super wyniku :tak: W II fazie spadek wagi jest trochę wolniejszy.
Ja po 3 tygodniach mam -5kg, z małymi grzeszkami :sorry:
Włosy ostatnio też zaczęły mi wypadać. Od dzisiaj piję drożdże (kawałek z kostki zalewam wrzątkiem, mieszam i jak trochę przestygnie piję). Za dobre w smaku nie jest, ale pomaga na włosy i cerę :tak:

reklama
Bali, wielkie gratulacje!!!

Mój P. zarzucił dietkę bo w ogóle mu nie spada waga. 6 dni był na fazie uderzeniowej, ale przez to że nie doczytał popełniał błędy, tzn jadł do wszystkiego bułki dukanowskie a tyle nie wolno (te nieszczęsne 2-3 łyżi otrębów dziennie), jadł szynkę bez tłuszczu a okazało się, że niby nie wolno. w końcu się wczoraj wkur...i zamówił pizzę, a przed nią zjadł dwie paczki laysów i to nie tych najmniejszych...
Stwierdził, że musi najpierw przeczytać książkę a dopiero potem weźmie się za dietę.

U mnie -21kg, do wagi sprzed drugiej ciązy brakuje 5 kg, a do upragnionej 11kg, sporo ale jestem dobrej myśli:)

nooo nie wolno szynki w ogóle :no: i te otręby 2-3 łyżki dziennie, najlepiej mięso drobiowe i ryby, mniej nabiału, dla mnie ta dieta bardzo łatwa jest i bez wyrzeczeń, bo colę light można :-D a to już dużo :rofl2:

proponuje z tami wagowymi tematami przeniesc sie do watku o kilogramach a ten zostawic na modowo-urodowe klimaty czyli po staremu :)

Dziewczyny pomocy! Znacie jakieś sposoby na wypadanie włosów? Znów mi połowa wyleci :(. Zamiatam podłogi a tam więcej moich włosów niż kociej sierści :( O czesaniu nie wspomnę bo wtedy to garściami wypadają :(

mi tak samo!!!! do tego sa matowe, łamliwe..... Musze je sciac a takie łdane dlugie mi wyrosly w ciazy..... szkoda.

ja lykam wit dla kobiet w ciazy. Takich typowych na wlosy gin zakazal bo nie wiadomo co tam do mleka z nich powedruje. Do tego jak zetne wlosy bede uskuteczniac maseczki z nafty losmetycznej i żółtek, Zastanawiam sie tez nad odzywka Wax - dobra i troche rozjasnia wlosy. Dobrze by to na odrosty mi zrobilpo bo malowac wlosow w tak okropnym stanie jak sa nie bede.

Do dziewczyn co juz kiedys rodzily - po jakim czasie wlosy przestaly wypadac???

mi też włosy zaczęly wychodzić ale mam ich sporo i są grube więc na razie się nie martwię.
nawet jak nie byłam w ciąży to zawsze ich więcej wychodziło jesienią.
też kiedyś piłam drożdże tak jak madziamadzia, bleee

reklama
Do góry