reklama
awru
Fanka BB :)
dziewczyny, mam pytanie.. możemy w ciąży chodzić na oczyszczanie twarzy?? może wampi będzie coś wiedziała - w końcu kosmetyczka ;-)
qurde nigdy nie miałam problemów ze skórą a teraz wyglądam jak zombie!!
kiedyś jak zaszłam na oczyszczanie to kosmetyczka mnie nie przyjęła bo stwierdziła, że tu nie ma nic do roboty więc w zastępstwie zrobiłam sobie maskę relaksacyjną.. teraz niestety już tak dobrze, by nie było
qurde nigdy nie miałam problemów ze skórą a teraz wyglądam jak zombie!!
kiedyś jak zaszłam na oczyszczanie to kosmetyczka mnie nie przyjęła bo stwierdziła, że tu nie ma nic do roboty więc w zastępstwie zrobiłam sobie maskę relaksacyjną.. teraz niestety już tak dobrze, by nie było
N
nataliak
Gość
google mowi ze mozna ale musi to byc delikatniejsze oczyszczanie niz normalnie. dlatego warto zainwestowac w takim wypadku w dobra kosmetyczke ktora dobierze odpowiednie zabiegi.
daliekatne oczyszczanie twarzy jak ajbardziej ale brozn boze zadne balsamy brazujace,czytalam nie raz ze w ciazy najlepie w ogole nie balsamowac brzucha zadnymi balsammami tylko tymi ktore sa wlasnie przeznaczone dla kobiet w ciazy,te zwykle balsamy zawieraja takie substancje ktore moga poszkodzic dziecku,przeciez wszystko wnika w skore,i do krwi,ja ani teraz ani z Krystkiem nie smarowalam zadnym balsame brzucha no oprocz tych ktore sa specjalnie przenzaczone dla ciazy
N
nataliak
Gość
a ponoc jednak balsamy brazujace i samoopalacze sa bezpieczne w ciazy, nie poleca sie tylko solarium.
Ja przeczytałam, że ani nie udowodnili szkodliwości ani tego, że faktyczie nie szkodzą. Są podobno neutralne dla naszych maluszków. Ja stosuję krem na brzuch perfecta mama na rozstępy.
Pytanie: Czy któraś z was ma wysypkę w miejscach takich jak dekold, plecy? Ja mam czerwone krostki, które nie znikaja tylko przeradzają się w małe niemal niewidoczne strupki, które nie znikają. Nawet po peelingu. Po peelingu szczerze mówiąc jest jeszcze gorzej bo wyskakuje więcej tych czerwonych. Nie wiem co to i jak sobie z tym radzić.. Kremowanie nie pomogło a nie chcę chodzić w czerwone plamki. Ani bluzki z dekoldem (nawet najmniejszym) ubrac ani nic. Zaczęłam chodzić w golfach bo nawet wietrzenie nie pomagało. Pomocyy.
Pytanie: Czy któraś z was ma wysypkę w miejscach takich jak dekold, plecy? Ja mam czerwone krostki, które nie znikaja tylko przeradzają się w małe niemal niewidoczne strupki, które nie znikają. Nawet po peelingu. Po peelingu szczerze mówiąc jest jeszcze gorzej bo wyskakuje więcej tych czerwonych. Nie wiem co to i jak sobie z tym radzić.. Kremowanie nie pomogło a nie chcę chodzić w czerwone plamki. Ani bluzki z dekoldem (nawet najmniejszym) ubrac ani nic. Zaczęłam chodzić w golfach bo nawet wietrzenie nie pomagało. Pomocyy.
reklama
malina29
Mama debiutująca
Melodie, u mnie pojawiły sie krostki własnie na plecach i dekoldzie - ale to raczej nie jest wysypka. Po prostu zwyczajne "pryszcze". Teraz głównie na plecach, na dekoldzie poznikały. Jesli to co masz rzeczywiście wygląda jak wysypka, to raczej sugerowałabym Ci wybranie się do lekarza bo ponoć zmian skórnych, swędzenia etc w ciąży nie powinno się bagatelizowaćJa przeczytałam, że ani nie udowodnili szkodliwości ani tego, że faktyczie nie szkodzą. Są podobno neutralne dla naszych maluszków. Ja stosuję krem na brzuch perfecta mama na rozstępy.