reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

Ja pryszczy nie mam, włosy w miarę, ale czuję się cholernie brzydko, bo bardzo utyła mi buzia, zrobił się drugi podbródek, którego nienawidzę, łapy mam grube jak pnie drzewa a o nogach nawet nie wspominam. Czuję się okropnie. Już się nie mogę doczekać kiedy po porodzie wezmę się za odzyskiwanie sylwetki. Wiem, że jak modelka nigdy nie będę wyglądać ale niech w końcu będą na mnie dobre jeansy sprzed pierwszej ciąży w rozm 29/32. wtedy już nie będę na siebie narzekać...

reklama
Gdybym nie była taka gruba, to mogłabym nowego męża szukac:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:-p.

Boskie!:rofl2::-D
Ja włosy i paznokcie mam extra, syfów brak zupełnie, tylko na samym początku ciaży miałam wysyp na plecach......
..........a w ogóle to chciałam sie pochwalić, że byłam dzisiaj na superowej depilacji- pastą cukrową. Extra! Do tej pory chodziłam na wosk, nie przeżywałam tego jakoś bardzo, ale pasty to w zasadzie w ogóle nie czułam:tak:

Dziewczyny - wszystkim, którym włosy zgęstniały, przestały wypadać czy stały się bardziej lśniące - ZAZDROSZCZĘ, i to okrutnie!!!!
Ja nie zauważyłam u siebie żadnych w tym temacie zmian - włosy do dupy, słabe, rozdwajają się, bez połysku... buuuuu
paznokcie też bez zmian - tyle, ze nie miałam nigdy z nimi kłopotów

za to prysssssszzzzzzcze!!!!!!!!!! Pierwszy raz w życiu mam taki wysyp syfów na plecach, tzn teraz od tygodnia jakby mniej ale zostają paskudne ślady,
Na twarzy bez rewelacji, krostki co jakiś czas wyskakują no i blada jestem okrutnie

A właśnie, czy któraś z Was używa samoopalaczy do twarzy???

Ja nie używam samoopalaczy, bo jestem od zawsze taka blada, że musiałabym nie wiem ile go zużyć żeby nie było różnic. Tak moja "uroda", tfu na psa urok. A solarium nie lubię, więc przez większość roku bladzioch jestem :(

No ja z solarium nie korzystam, skończyłam rok temu jak się wreszcie opamiętałam i zaczeło do mnie docierać, ze dobijam 30stki, i solarium za chwilę zrobi ze mnie 50tkę. Całe poprzednie lato używałam samoopalaczy właśnie, teraz bardzo okazjonalnie i tylko do twarzy i szyi
ale ostanio wpadłam na fora, gdzie straszliwie odradzano samoopalacze. Aczkolwiek (moi) lekarze nie widza w tym nic szkoldliwego..

Ja używam czasami samoopalacza, jak już nie mogę patrzeć w lustro;-) I balsamu brązującego L'oreala. Szczerze mówiąc, nigdy nie słysząłam, żeby samoopalacze szkodziły........

reklama
malina ja używam samoopalacza na twarz, szyję i dekolt od czasu do czasu tyle, że one na mnie jakoś słabo działają.. a biorę zawsze do ciemnej karnacji..
na ręce i nogi balsam brązujący - brzuch omijam szerokim łukiem...

Do góry