reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

wczoraj bylam w super-pharm ale nie pamietam jaka tam byla cena. chyba tez jak w rossmannie. no i maja tam tez fissan ktory zwykle tylko w aptekach jest. zakupilam sobie maslo pomaranczowe z ziaji. pod prysznic juz mialam to teraz to do kompletu. to tak w ramach aromaterapii ;)

reklama
i jeszcze jedna wiadomosc z super-pharm: do konca roku rabat 40% na mustele.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
i jeszcze jedna wiadomosc z super-pharm: do konca roku rabat 40% na mustelle.

dokładnie - i cena dwupaku (2X200 ml) to około 134 PLN. Naprawde tanio jak na Mustelę. Ja niesety nie skorzystałam bo zamówiłam wczesniej w aptece internetowej z odbiorem osobistym i wyszło mi 138 PLN. Jakoś przeżyłam to "przepłacenie"

ja też nie bardzo lubię oliwkę ale ona chyba jest najbardziej skuteczna jeśli chodzi o nawilżanie.. smarując ją na suche ciało faktycznie zostawia po sobie jeden wielki tłuszcz dlatego moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest stosowanie jej na mokre ciało tuż po kąpieli - wtedy efekt jest naprawdę bombowy :yes: a na to później wsmarowuję jeszcze krem przeciw rozstępom a to już cud miód i orzeszki :-p

byłam w rossmannie kupiłam perfecta mama kosztował 21,99
a do biustu 17,99- mój m Kupił mi 2 opakowania- dostanę pod choinke heheh
kurde a ja w aptece za ten do biustu dawałam 25 zł

ok 2 tyg temu w Rosmannie mieli promocje i perfecta mama byla za ok 16zl. Nabylam 3szt. oczywiscie!. :) Podejrzewam ze za jakis czas znowu obniza cene. Warto wiec regularnie czytywac ich gezetki promocyjne ( dolaczaja je do jakichs gazet z tego co pamietam)

Ja też używam perfecta mama , ale smarowanie jest dla mnie masakra bo ten zapach mnie odpycha:baffled: , bo mam taki wrażliwy nos teraz na takie słodkie zapachy. Najlepiej odpowiadają mi męskie zapachy :-).

Ja też używam perfecta mama , ale smarowanie jest dla mnie masakra bo ten zapach mnie odpycha:baffled: , bo mam taki wrażliwy nos teraz na takie słodkie zapachy. Najlepiej odpowiadają mi męskie zapachy :-).
oj to nir używałaś ELASTI -Q ten dopiero odrzucał, i dlatego ja przerzuciłam się na perfecta mama i jak narazie jestem zadowolona:tak:

reklama
Do góry