reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna w ciąży i po

to prawda włosy są teraz rewelacyjne:tak: ale z Zuzią tez tak miałam, gęste, lsniące urosły mi tak, że do porodu to prawie do pasa miałam:tak: ale po porodzie musiałam ściąć do ramion bo tak mi wypadały, że nie mogłam sobie poradzić:-(i teraz znowu są świetne zobaczymy jak będzie potem, natomiast ze skórą twarzy nie mam kłopotów, ale ciało mega przesuszone tylko oliwka daje rade:tak:

reklama
to prawda włosy są teraz rewelacyjne:tak: ale z Zuzią tez tak miałam, gęste, lsniące urosły mi tak, że do porodu to prawie do pasa miałam:tak: ale po porodzie musiałam ściąć do ramion bo tak mi wypadały, że nie mogłam sobie poradzić:-(i teraz znowu są świetne zobaczymy jak będzie potem, :tak:

Tez tak miałam.

A u mnie włosy bez zmian :-( Nie mam co prawda z nimi większych problemów,ale mogłyby być mocniejsze :-D Za to paznokcie twardsze(zawsze miałam cienkie jak papier)no i w końcu syfy zniknęły :-)
A ja marzę o solarium........Strasznie wyglądam taka blada :wściekła/y:

O rany, rozumiem Cię! Ja też wydaję się sobie aż nieapetyczna z tą bladością:hmm: Ratuję się brązujacym balsamem do ciała i samoopalaczem do twarzy, ale ten balsam brudzi jasną bieliznę, więc nie jest do końca idealnym wyjściem:no: A z włosami i paznokciami w sumie nigdy nie miałam kłopotu, ale fakt, ze teraz jest super- nawet mój fryzjer zwrócił uwagę:-)

ooooooooo anusiak nie jesteś odosobniona w tęsknocie za solarium.. ja co prawda nie mam najjaśniejszej cery ale raz czy dwa razy w miesiącu fajnie było się troszkę przybrązowić.. teraz ratuję się podobnie jak justMe samoopalaczem ale to nie to samo no i przyznam szczerze, że one na mnie słabo działają.. muszę używać codziennie przez ok 5 dni żeby malutki efekt był widoczny..
najlepsza była ostatnio babcia mojego męża - zajechaliśmy do niej w ten weekend (a widujemy się raz do roku od święta) i tak się mną zachwycała, że niby ja teraz taka piękna i ogólnie same ochy i achy bo............ już nie wyglądam jak CYGANKA!! hehe - pewnie nie pasowałam do rodziny bo u nich króluje blond :eek:

wampi piegi na opalonej buzi wyglądają bardzo ładnie - wiem, bo sama przez pół życia byłam ich posiadaczką ale w miarę dorastania sukcesywnie mi zanikały.. teraz pojawiają się tylko podczas opalania ale niestety szybko giną..:cool2:

Ja też tęsknię za solarium.Moje koleżanki w ciązy stosowały samoopalacze,a po porodzie od razu na solarium ;-)I jakie samoopalacze dziewczyny proponujecie ? Bo chętnie bym skorzystała,a nigdy nie stosowałam,szłam na solarium,więc nie było potrzeby.

ja nie cierpię samoopalaczy ale wiadomo, z braku laku.... w tej chwili używam Sunozon Rossmanna - cena nie przekracza 10zł a efekt naprawdę niezły, i co najważniejsze - ten samoopalacz nie śmierdzi!!! ja go używam tylko do twarzy i dekoltu a jak chcę opalić ręce to ewentualnie balsam brązujący Dove Summer Glow, ale ten z kolei strasznie cuchnie bleeeeee

Ja na całe ciało używam balsamu brązującego L'oreal NutriBronze, nie zliczę które to już opakowanie i gwarantuję, ze trzeba się bardzo "postarać" zeby zostały plamy:) Ja mam jasną skórę (i tak jak awru uwielbiam piegi po opalaniu!:tak:) i drobne plamki miałam może kilka razy- i to zazwyczaj na wewnętrznej stronie przedramienia.:happy2: A do twarzy- dostałam w prezencie samoopalacz Chanel, ale powiem Wam, że nie jestem nim zachwycona.....Całe szczęście że to był prezent:-D

reklama
justMe a mocno śmierdzi ten NutriBronze? ja już od dawna się do niego przybieram ale mam awersję do tych samoopalaczowych zapachów ;-)

Do góry