reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piekna mama :)))))))

reklama
ojjjjjjjjjjjj jakbym chciała....ale już nato nie licze. Przeszłam przez serię antybiotyków i różnych maści, fakt pomogło ale potem powoli wracało. A teraz szok:-D zobaczymy jak długo bo w zaawansowanej ciąży może być właśnie odwrotnie:zawstydzona/y:

Ja tez mialam w ciazy zawsze ladna cere, paznokcie i wlosy rosly troche szybciej. Ale niestety u mnie to potem mija. Ale ciesze sie ,ze ta ciaza przypada na lato, nie bede musiala kupowac przeogromnych kurtek, spodni itp. Wystarcza tuniki i legginsy ktore sie potem tez przydadza. (a widzialyscie juz tregginsy wlasnie sobie sprawilam sa to takie jeansy z miekkiego mat. uszyte jak legginsy)

Kurcze a ja zawsze miałam problemy z cera...wieczny trądzik a teraz??? Ideał:szok::szok::szok:

Kerna u mnie tym razem odwotnie.
Jakas obsypana jestem.
Włosy mi przestały wychodzic w koncu po porodzie.
myslałam ,ze odrzywka pomogła , a tu ciaza.:-D:-D:-D
Włosy zawsze w ciazy miałam jak bajjjka.:tak::tak:

sara pochwal sie. zarzuc linka.

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam w ciazy zawsze ladna cere, paznokcie i wlosy rosly troche szybciej. Ale niestety u mnie to potem mija. Ale ciesze sie ,ze ta ciaza przypada na lato, nie bede musiala kupowac przeogromnych kurtek, spodni itp. Wystarcza tuniki i legginsy ktore sie potem tez przydadza. (a widzialyscie juz tregginsy wlasnie sobie sprawilam sa to takie jeansy z miekkiego mat. uszyte jak legginsy)

święte słowa o ciąży w lecie:) pierwsze dziecko rodziłam w styczniu...tragedia..ciuchów tona na sobie przez co czułam się większa niż byłam...drugie dziecko urodziłam w sierpniu, lekkie ciuchy i wspomnienia z okresu ciąży cieplejsze:)

u mnie może być mały problem z ubiorem na lato bo raczej w leginsach mi do pracy nie wypada śmigać, bede musiała zainwestować w jakieś spódniczki, tymbardziej że pracuje na 6 pietrze i lato jest taki skwar że aż mi teraz sie zrobiło gorąco

a ja się wyłamie i zacznę o rozstępach a właściwie jak ich uniknąć macie jakies polecone kremy i od którego miesiąca można je stosować bo wydaje mi się ze już powoli można zacząć o nich myśleć

reklama
a ja się wyłamie i zacznę o rozstępach a właściwie jak ich uniknąć macie jakies polecone kremy i od którego miesiąca można je stosować bo wydaje mi się ze już powoli można zacząć o nich myśleć

Wystarczy zerkąć kilka stron do tyłu:-)

Cera...idealnej to ja nigd nie miałam, ale to się w ciąży wyprawia to już jest jakaś apokalipsa. Z Hanią miałam taki trądzik ropny, że szok. Najgorzej było tuż po porodzie, oglądam zdjęcia i boję się samej siebie. Teraz też mnie wysypuje i to konkretnie, ale nie jest to aż tak ropny trądzik. Byłam w ciąży z Hanią u dermatologa, ale na nic to się zdało , bo dostałam delikatne kremy i peelingi, a te nie działały. Na szczęście po unormowaniu się karmienia piersią cera wraca do siebie, czyli czeka mnie jeszcze tylko jakiś rok z paskudztwem na twarzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry