reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Piękna Mama :)

Dziewczyny, jak ja wam zazdroszczę tych zakupów ciążowych. Mi się nic nie podoba. Zawsze miałam problem z zakupami, rzadko kiedy coś mnie powalało, ale wtedy (niezależnie od ceny) musiałam to mieć, a teraz patrzę na ubrania ciążowe i nic mi się nie podoba.:-( Nie mogę się doczekać ciepłych dni, wtedy będę śmigać w sukienkach.

reklama
Matylda bardzo fajne to ponczo, mam jedno czarne ale nie przez głowy tylko takie zarzucane na boki, to idealna sprawa, a w ciazy to juz wogóle....

Kurcze ja wczoraj tak siedziałam na necie i chodziłam po tych stronach typowo dla ciążatych. Co z tego że spodobały mi się ze 2 bluzki i jakieś spodnie jak ceny były tak rozbrajające że szok. Za zwykłe jeansy z pasem na brzuszek ceny tak powyżej 130 zł. Gdzie na allegro to samo jest za 70zł.

Uff babka mi przyjmie zwrot :-) na szczęście uff, kupiłam inną sukienkę mam nadzieję,że będzie super, bo dokładnie się wymierzyłam i powinna być idealna

A ja mam już leginsy i spodnie
leginsy super się układają materiał dosyć dobry chociaż za bardzo się nie znam zobaczę jak będzie po praniu
LEGGINSY GETRY SPODNIE CIĄŻOWE grube (526361311) - Aukcje internetowe Allegro

spodnie fajne materiał tez fajny ale kupiłam za duże i właśnie dziś bebe robić wysyłkę i zamieniać na mniejsze a to wszystko przez męża bo chciałam mniejsza a on poraził abym kupiła większe i ja sie płuchałam nie potrzebinie
:crazy:
SPODNIE CIĄŻOWE JEANS M *wysyłka gratis* (533937065) - Aukcje internetowe Allegro

Ja tez wreszcie nabyłam spodnie bo juz sie w żadnych starych nie mieszczę :-(
Super spodnie ciążowe - " Elizabeth " (504976433) - Aukcje internetowe Allegro
tylko udało mi się kupic bezpośrednio od kobiety i przymierzyłam sobie bo tak na oko to bym się bała :-)
a wczoraj kupiłam sobie bluzeczke w C&A wiec przez jakis czas bede miała w co sie ubierać. Jeszcze zastanawiam się nad tym sweterkiem z allegro, który tu dziewczyny pokazywały a chyba Magduska mówiła ze dostała zielony
Pozdrawiam wszystkie piekna Mamy

ja teraz mam szanse zmienic calkowicie moj wizerunek. Od ladnych paru lat nie chodzilam w spodnicach, tylko w spodniach na sportowo, przewaznie w jeansach(juz nawet nie wiem ile mam par:confused:) Niestety od jakiegos czasu juz sie w ich nie mieszcze. Kupilam w koncu 3 spodniczki i calkiem niezle sie w nich czuje. Nie moge sie doczekac cieplych dni, kiedy to wreszcie bede miala okazje wskoczyc w zwiewne kobiece sukieneczki i tuniki :-) to bede calkowicie inna ja :-D
a mam juz namiary na pare fajnych sklepow :-) poczekam jeszcze troszeczke az mi sie bardziej brzuszek zaokragli i wtedy calkowicie oddam sie szalenstwu zakupow.
dlatego dziewczynki, eksperymentujmy, zmieniajmy sie nie do poznania, mamy na to calkowite przyzwolenie :tak:

reklama
Do góry