reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Tez slyszalam, ze rozstepy to bardziej kwestia genetyki niz kremow - niestety. Kolezanka stosowala Ziajka Krem przeciw rozstępom mamma mia) i bardzo sobie chwalila.
Ja rozstępów co prawda nigdy nie miałam ale skłonności do cellitu na pewno. W okresie dojrzewania dość mnie pociągło do góry i skóra nie zdążyła.... Na szczęście po kremach skóra mi się wygładziła. Rozstępy niestety pokazały się tez w pierwszej ciąży czyli wiem jedno, że będę cała w rozstępach. No chyba że kremy i oliwki zaczną pomagać....
Mama Helenki
i Aniki :D
Ja używam kremu Fissan. Dla mnie sprawdzony, używałam w poprzedniej ciąży.
Mogę z czystym sumieniem polecić
Mogę z czystym sumieniem polecić
Mama Helenki
i Aniki :D
No właśnie na jednego działa na innego nie...
Ja tam nie zamienię tego kremu na żaden inny ;-)
Ja tam nie zamienię tego kremu na żaden inny ;-)
Mnie się najbardziej podobała właśnie farmaceutka z apteki gdzie kupowałam krem na rozstępy.
Mówię co chcę i że w gablocie widziałam kilka specyfików.... Przyniosła mi właśnie tą którą kupiłam z serii Eris. Ale nie o to chodzi....;-)
Zaczęła się śmiać, że jak któraś ma skłonności to żaden nawet najlepszy krem nie pomoże w 100%. Opowiedziała o sobie, że najbardziej cieszy się że urodziła dużego zdrowego chłopaka:-) a rozstępy i tak zostały i tak.... Nawet na kolanach!! Ale wcale się tym nie przejmuje!
Nie miałam odwagi na dalsze pytania....:-)
Tylko pozazdrościć podejścia. Ale muszę się z nią zgodzić, że najważniejsze to i tak jest zdrowie naszych dzieci.
Mówię co chcę i że w gablocie widziałam kilka specyfików.... Przyniosła mi właśnie tą którą kupiłam z serii Eris. Ale nie o to chodzi....;-)
Zaczęła się śmiać, że jak któraś ma skłonności to żaden nawet najlepszy krem nie pomoże w 100%. Opowiedziała o sobie, że najbardziej cieszy się że urodziła dużego zdrowego chłopaka:-) a rozstępy i tak zostały i tak.... Nawet na kolanach!! Ale wcale się tym nie przejmuje!
Nie miałam odwagi na dalsze pytania....:-)
Tylko pozazdrościć podejścia. Ale muszę się z nią zgodzić, że najważniejsze to i tak jest zdrowie naszych dzieci.
reklama
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
ja smarowałam się oliwką jakiś tydzień, ale bolał mnie brzuch a na usg wyszło że mam skurczoną macicę, nie wiem czy to od tego ale jak przestałam to następnego dnia było już ok
kurczę nie masowałam mocno, tylko żeby troszkę rozetrzeć ją na brzuchu
boję się znowu zaryzykować i zacząć spowrotem
kurczę nie masowałam mocno, tylko żeby troszkę rozetrzeć ją na brzuchu
boję się znowu zaryzykować i zacząć spowrotem
Podziel się: