reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
noo.. ale dobrze ze na porodówce bedziemy gładziutko wygolone :-)

Oby. Niech no która małpa spróbuje mnie zaciąć to nie ręczę za siebie haha :-D

A co do zarośniętych facetów to też nie lubię, no ej, cywilizowani jesteśmy w końcu. Etap księgi dżungli chyba mamy za sobą :-D

"poprosilam swojego miłego ostatnio jak na basen szlismy zeby troche do stroju mnie "ogarnął" a on ze Pan Bóg mnie tak stworzył i tak ma być:ninja2: stiwrdził ze jemu to nie przeszkadza a ja co na to FOCH:szok:"

O nieeee, ja bym mu powiedziała, że chyba z choinki spadł, maszynka w rękę i do roboty :-D

zanim urodze to oszaleje z tym wszystkim :eek:
chciałabym mieć juz to za soba :tak: w piatek mialam ostatnie zajęcia w szkole rodzenia i byliśmy na traku porodowym-jeden z tatusiów stwierdził ze jak w masarni albo na sekcji przerazilam sie a w nocy takie koszmaryu miałam ze........:-(

zanim urodze to oszaleje z tym wszystkim :eek:
chciałabym mieć juz to za soba :tak: w piatek mialam ostatnie zajęcia w szkole rodzenia i byliśmy na traku porodowym-jeden z tatusiów stwierdził ze jak w masarni albo na sekcji przerazilam sie a w nocy takie koszmaryu miałam ze........:-(

oj tam w masarni odrazu..:eek: nie przejmuj sie.. najwazniejszy dzdziuś :tak:

To już lepiej chyba tego męża zmusić do zgolenia przed porodem:eek: Bo ja tym babom pielęgniarom się nie dam, o nie, żeby mnie która tam pocharatała:-p

Ooo tak, właśnie teraz tak mam. Siedzę i głębokie wdechy ustami robię, a i tak mi się wydaje, że za mało mam tego tlenu... Okropienstwo, ale wiem, że to przez rosnącą dzidzię i macica tak wysoko już jest. Pod koniec zacznie się dopiero obniżać i podobno dopiero wtedy będziemy mogły odetchnąć...

Mam to samo... Czuję, że nie mogę wziąć więcej powietrza, które w ogóle jest jakieś jałowe i bez tlenu...

u mnie to samo,... brak tchu, mecze sie bardziej na spacerze niz kiedys przy biegu na kilometr...Do tego zgaga...zaparcia...bol kregoslupa...wszystko poprostu :), ale juz tak chyba ma byc :)

reklama
sulwie ale jestes przygotowana.....wow!!!

Ja polecam Oliatum do kąpieli. Drogi ale wydajny i fajny.
Pieluszek tetrowych mialam z 4 sztuki....słabo je używałam...
Do paznokci używałam i do tej pory używam tych obcinaczek dziecięcych.
W Anglii w ogóle nie stosuje się spirytusu do pępuszka. I odpada po 4-5 dniach zazwyczaj...:eek: więc może nie do końca jest konieczny.... Sama nie wiem co o tym myśleć...
Body rozpinane kopertowo są super wygodne :tak:
Ja narazie mam kupiony karton chusteczek nawilżonych Pampers sensitiv bo był w promocji i w sumie paczuszka mnie kosztowała ok 55p. a normalnie kosztuje ponad 2 funty :-)
Na reszte przyjdzie czas....spokojnie ;-)

Do góry