reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kurcze.. tak sie wlasnie zasstanawiam czy te nasze boloczki wiecie.. kregoslu, stopy, otp to tylko przez szybki przyrost wagi, czy tez moze jakies inne rzeczy maja wplyw.. nie weim hormony, uciski na nerwy itp...

a u nas jest ochota i mozemy ale czasem ta suchość jest dobijajaca ;/

Zgadzam się Kochana!:sorry:
A co do tego że na zamkniętym było gorąco...to nie temat na ten temat to po 1:-D A po 2 każda z nas musiała zasłużyć na zamknięty, potrzebna jest chęć do wchodzenia tutaj, potrzebne jest uzależnienie, ja np. nie przeżyję, nie wejdąc tutaj rano czy wieczorem...koniec temata!:tak:

Mi się w I trym.. w ogóle nie chciało a teraz....:-p

Chociaż przy uniesieniu Oskarek strasznie staje dęba, masakra:laugh2:

to ja jedyna odstaję w temacie:-(
krótko przed ciążą po depilacji i basenie tego samego dnia miałam na tym terenie gronkowca złocistego który mnie mało do obłedu nie doprowadził (swędzenie i ranki) po jakiś 2 tygodniach udało się go wyleczyć, potem miałam zakazane przez miesiąc golarki używać, potem wyszła ciąża no i się boję i dmucham teraz na zimne bo gdzieś mi się kołacze że gronkowiec jest niebezpieczny w ciąży... tylko mężuś podcina by gąszczu nie było, ale na szczęście nie jestem tam bujnie obdarzona:-D

ojeju noto faktycznia mialaś przechlapane :szok:... no zawsze mozna podcinać :)

reklama
ojeju noto faktycznia mialaś przechlapane :szok:... no zawsze mozna podcinać :)

tylko dobrze że mi brzuch zasłania bo pewnie źle bym się z tym czuła, a tak to nie widzę, a więc problemu nie ma:-D
i kurczę boję się tego gronkowca w szpitalu, czy mogę się w domu sama ogolić? czy w szpitalu i tak i tak będą musieli się do mnie dorwać??

Do góry