Ja tez sie ciesze)) I to bardzo!oj kochana na pewno drobne?? widziałaś że innym ważą ok 1000-1100g więc nie dużo więcej, a Ty łącznie i tak masz prawie 2000g więc wiesz, ja bym się cieszyła
reklama
a u nas jest ochota i mozemy ale czasem ta suchość jest dobijajaca ;/
Zgadzam się Kochana!
A co do tego że na zamkniętym było gorąco...to nie temat na ten temat to po 1 A po 2 każda z nas musiała zasłużyć na zamknięty, potrzebna jest chęć do wchodzenia tutaj, potrzebne jest uzależnienie, ja np. nie przeżyję, nie wejdąc tutaj rano czy wieczorem...koniec temata!
Mi się w I trym.. w ogóle nie chciało a teraz....
Chociaż przy uniesieniu Oskarek strasznie staje dęba, masakra
S
SugarbabyLove
Gość
to ja jedyna odstaję w temacie:-(
krótko przed ciążą po depilacji i basenie tego samego dnia miałam na tym terenie gronkowca złocistego który mnie mało do obłedu nie doprowadził (swędzenie i ranki) po jakiś 2 tygodniach udało się go wyleczyć, potem miałam zakazane przez miesiąc golarki używać, potem wyszła ciąża no i się boję i dmucham teraz na zimne bo gdzieś mi się kołacze że gronkowiec jest niebezpieczny w ciąży... tylko mężuś podcina by gąszczu nie było, ale na szczęście nie jestem tam bujnie obdarzona
ojeju noto faktycznia mialaś przechlapane ... no zawsze mozna podcinać
Ja tez sie ciesze)) I to bardzo!
nooo i to mi się podoba
reklama
ojeju noto faktycznia mialaś przechlapane ... no zawsze mozna podcinać
tylko dobrze że mi brzuch zasłania bo pewnie źle bym się z tym czuła, a tak to nie widzę, a więc problemu nie ma
i kurczę boję się tego gronkowca w szpitalu, czy mogę się w domu sama ogolić? czy w szpitalu i tak i tak będą musieli się do mnie dorwać??
Podziel się: