reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama

No bo u facetów są trzy typy otyłości: 1. Nie widzi jak mu leży, 2. Nie widzi jak mu stoi, 3. Nie widzi jak mu robią loda :-D:-D:-D Hahhaha

:-):-):laugh2: dobre juz gdzieś to słyszałam właśnie : hihi
widze mój temat wam sie spodobał - bardzo sie ciesze :):) i widze że codo techniki też macie problem tak jak ja.. noo ja sie gole raz na tydzien dwa bo serio ciężka przeprawa z tym jest :eek:

• Dziewczyny czy was tez mecza dusznosci??
  • Okropne..czuje sie czasem jakby zaraz miala zemdlec....wciąż brak tchu!

Ooo tak, właśnie teraz tak mam. Siedzę i głębokie wdechy ustami robię, a i tak mi się wydaje, że za mało mam tego tlenu... Okropienstwo, ale wiem, że to przez rosnącą dzidzię i macica tak wysoko już jest. Pod koniec zacznie się dopiero obniżać i podobno dopiero wtedy będziemy mogły odetchnąć...

widze że Wy jeszcze sobie jakoś radzicie a ja ......:-( 33tydzień już nawet nóg nie gole smialam sie wczoraj ze jak goryl zarosne:rofl2:

ale poprosilam swojego miłego ostatnio jak na basen szlismy zeby troche do stroju mnie "ogarnął" a on ze Pan Bóg mnie tak stworzył i tak ma być:ninja2: stiwrdził ze jemu to nie przeszkadza a ja co na to FOCH:szok:

A może u mnie też uwijesz? Bo ja nigdy nie byłam pedantyczna i już nic chyba tego nie zmieni...;-)

Hehhe, no chętnie Ci pomogę, ale postawisz coś słodkiego co? Bo jak nie to zajęta jestem haahh :-D;-)

A z tymi rozstępami laski, to one najpierw są czerwone, potem dopiero z czasem robią się takie perłowo-białe. Wiem coś o tym bo mam takie pamiątki wojenne z czasów dojrzewania. Cała dupa i uda poorane rozstępami, do tego piersi i w zgięciach kolan.. No, ale co tam, jak wyjdą to się przecież nie potniemy :p

Mnie dodatkowo jak śpię (a raczej czuwam i się przewracam z boku na bok hehe) bolą uda i łydki i nawet jak zmieniam pozycję na drugi bok to nie pomaga od razu...

reklama
uwirzcie ze tak od 28-30tyg to juz nic sie nie da zrobic chyba ze ktoraś gimnastyke ćwiczy
na porodowce wszystko wyrównaja:-D

Do góry