reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama

No bo u facetów są trzy typy otyłości: 1. Nie widzi jak mu leży, 2. Nie widzi jak mu stoi, 3. Nie widzi jak mu robią loda :-D:-D:-D Hahhaha

:-):-):laugh2: dobre juz gdzieś to słyszałam właśnie : hihi
widze mój temat wam sie spodobał - bardzo sie ciesze :):) i widze że codo techniki też macie problem tak jak ja.. noo ja sie gole raz na tydzien dwa bo serio ciężka przeprawa z tym jest :eek:

• Dziewczyny czy was tez mecza dusznosci??
  • Okropne..czuje sie czasem jakby zaraz miala zemdlec....wciąż brak tchu!

Ooo tak, właśnie teraz tak mam. Siedzę i głębokie wdechy ustami robię, a i tak mi się wydaje, że za mało mam tego tlenu... Okropienstwo, ale wiem, że to przez rosnącą dzidzię i macica tak wysoko już jest. Pod koniec zacznie się dopiero obniżać i podobno dopiero wtedy będziemy mogły odetchnąć...

widze że Wy jeszcze sobie jakoś radzicie a ja ......:-( 33tydzień już nawet nóg nie gole smialam sie wczoraj ze jak goryl zarosne:rofl2:

ale poprosilam swojego miłego ostatnio jak na basen szlismy zeby troche do stroju mnie "ogarnął" a on ze Pan Bóg mnie tak stworzył i tak ma być:ninja2: stiwrdził ze jemu to nie przeszkadza a ja co na to FOCH:szok:

A może u mnie też uwijesz? Bo ja nigdy nie byłam pedantyczna i już nic chyba tego nie zmieni...;-)

Hehhe, no chętnie Ci pomogę, ale postawisz coś słodkiego co? Bo jak nie to zajęta jestem haahh :-D;-)

A z tymi rozstępami laski, to one najpierw są czerwone, potem dopiero z czasem robią się takie perłowo-białe. Wiem coś o tym bo mam takie pamiątki wojenne z czasów dojrzewania. Cała dupa i uda poorane rozstępami, do tego piersi i w zgięciach kolan.. No, ale co tam, jak wyjdą to się przecież nie potniemy :p

Mnie dodatkowo jak śpię (a raczej czuwam i się przewracam z boku na bok hehe) bolą uda i łydki i nawet jak zmieniam pozycję na drugi bok to nie pomaga od razu...

reklama
uwirzcie ze tak od 28-30tyg to juz nic sie nie da zrobic chyba ze ktoraś gimnastyke ćwiczy
na porodowce wszystko wyrównaja:-D

Do góry