reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Damy radę dziewczyny :tak: Ja staram się nie myśleć o porodzie, ale najbardziej mnie stresuje co będzie z moim Lolkiem jak zacznę rodzić. Sama do szpitala nie pojadę, a Lolka w domu samego też nie zostawię... Niby kumpela powiedziała że przybiegnie (mieszka w bloku na przeciwko) ale wiecie jak to jest... No i tego się boję :-p
No to u mnie też jest o to właśnie strach największy. W całym mieście mamy jedną znajomą, która mogłaby zostać z Majką (mieszka jakieś 25 min spacerkiem), ale czy akurat nie będzie w pracy, albo gdzieś jeszcze indziej to niestety nigdy nie wiadomo. Jak wytrzymam do terminu, to pewnie moja mama przyjedzie, ale jak się wcześniej zacznie to nie wiem co to będzie:no:

reklama
A my ciagle nie mozemy sie zdecydowac:-( Mial byc albo Tomasz albo Damian. Teraz odpadl Damian, bo mojemu sie nie podoba i wybieramy miedzy Tomaszem, Karolem, Konradem a Filipem. WSzystkie imionka mi sie podobaja:tak::tak: Ja sie chyba niegdy nie zdecyduje:tak::shocked2: A ktore wam sie najbardziej podoba?A tak bym juz chciala mowic do malego po imieniu:-):-)

Boże ja hoduję Godzille - Głodzille..... przypominam że jak narazie to tylko 2kg przytyłam od początku ciąży.......massakra ten dziecior mnie wysyssaaaaaaaa

no dobra teraz zaczęły sie u mnie niemiłe aspekty ciążowe....

1. już marudziłam milion razy ale żadne kremy na rozstępy nie pomagają.....zaczynam wyglądać jak po bitwie z drapieżnikiem....boje się tylko o plecy i mój cudny tatuaż....

2. wypadają mi garściami włosy - masssakra....przerzedziły się i zrobiły się błagie

3. mam takie wory pod oczami ze szok.....

A ja postawiłabym na Konrada :tak: Bo to imię było jako jedno z głównych, które my bralismy pod uwage. Tak, ze chyba nie za bardzo Ci pomoglysmy, bo kazdej odpowiada inne imię :-D

Choć Karolki to naprawde fajni chlopcy. Mam kuzyna o tym imieniu i jest super, naprawde. Znalam tez jeszcze kilku innych i wszyscy byli w porzadku.

reklama
Do góry