zazdroszczę Ci tylko 2 do przodu. Ciekawe ile ja przytyłam...
ale pamiętaj że ja mam ograniczone cukry...i diete niby....której coraz mniej się trzymam bo już sił brak....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszczę Ci tylko 2 do przodu. Ciekawe ile ja przytyłam...
To dobrze, ze dzidzior Cię wysysa, a nie masz przy tym anemi, tylko zazdrościc, a przy kazdej cukrowej pokusie sobie pomyśl, ze dzidizor bedzie wiekszy, a Ty bedziesz musiała urodzić Małego Wielkoluda ,ale pamiętaj że ja mam ograniczone cukry...i diete niby....której coraz mniej się trzymam bo już sił brak....
To dobrze, ze dzidzior Cię wysysa, a nie masz przy tym anemi, tylko zazdrościc, a przy kazdej cukrowej pokusie sobie pomyśl, ze dzidizor bedzie wiekszy, a Ty bedziesz musiała urodzić Małego Wielkoluda ,
no wlasnie cukrów nie jem ...ale węglowodaniki rules
Ja mam taką piżamkę ze spodniami w pionowe paski i mój mąż mi strzelił komplement że wyglądam w niej jak prawdziwy Obelix Ja niby lubię Obelixa, ale trochę jednak przegiął
dobra to dorzucę 10kg jabłek żebyś wyrzutów sumienia nie miała i cieszę się, że już mi wybaczyłaś, uffff
tylko ja słyszałam, że czasem "brzydko" pęka, nierówno... i ciężko potem takie pęknięcie zszyć...
a czasem peka do odbytu co nie jest dobre z reszta mozecie sobie to wyobrazic. Z reszta to jest najlatwiejsza droga pekniec - od pochwy do odbytu.
teraz jest jakis projekt o ochronie krocza ale pewnie nie wszysycy go stosuja. Ogladalam w jednym z porannych programow, gdzie lekarze sie wypowiadali na ten temat no i przed kamera mowili o tym ze nie sa za nacineniem krocza ze koniecznosc taka dotyka jakies 5-20% kobiet rodzacych. reszta moze rodzic sama - z dobra i cierpliwa polozna.... Ale jakie sa realia?
Wlasnie,można używać depilatora w ciąży? Chyba nie ma żadnych przeciwskazan,nie?
Ja od 1-4 mieciąca smarowałam się baaardzo rzadko dosłownie parę razy bo nie miałam cierpliwości,wszystko tłuste i śmierdzące... od końca 4 właśnie zakupiłam fissan,oliwki Johnsona (płynna i w żelu) oraz dostałam od teściowej dwa kremy dax cosmetics i pharmaceris smaruję się na zmiane i raz dziennie takim włosiem który ma być dobre na poprawe krążenia i uelastycznić skórę
Wie któraś może czy można doustnie zażywać capivit hydro control? Ktory nawilza skore od wewnatrz?