reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Oj chyba nawet trochę więcej niż 20 lat temu;-) Zawsze było nas co najmniej 4 w klasie:-) Teraz to już raczej takiego ryzyka nie ma, ale jakbym tak na poważnie miała się wypowiedzieć to Emilia jakieś takie bardziej dostojne a zarazem subtelne mi się wydaje i gdybym miała podjąć decyzję czy Emilka czy Ania to na pewno byłaby Emilka.

Damy radę dziewczyny :tak: Ja staram się nie myśleć o porodzie, ale najbardziej mnie stresuje co będzie z moim Lolkiem jak zacznę rodzić. Sama do szpitala nie pojadę, a Lolka w domu samego też nie zostawię... Niby kumpela powiedziała że przybiegnie (mieszka w bloku na przeciwko) ale wiecie jak to jest... No i tego się boję :-p

reklama
Dziękuję Wam - Shingle i AniaForever
Tak naprawdę Ania to byłoby po mojej mamie, która zmarła rok temu (termin porodu mam ustalony na dzień urodzin mojej mamy, ale zawsze mogę tak dać na drugie)
copy.png
favicon.ico

Do góry