kataszaone
nowa mama
jak to mozliwe ze moja mala ma niby na nastepnej wizycie wazyc prawie 700g a wazy praktycznie polowe mniej? mozliwe to jest ze urosnie dwa razy czy niedobra mataka jestem i za malo jem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze ruchy poczulam w 16 tygodniu, ale nie do konca wiedzialam ze to dzidzia bo myslalam ze gdzies w okolicy pepka bede je czuc a byly duzo nizej
Teraz maluszek najmocniej kopie wieczorem jak zasypiam, i jak cos zjem. A w ciagu dnia to czuje takie delikatne szturchance:-)
jak to mozliwe ze moja mala ma niby na nastepnej wizycie wazyc prawie 700g a wazy praktycznie polowe mniej? mozliwe to jest ze urosnie dwa razy czy niedobra mataka jestem i za malo jem?
a mnie mały kopie strasznie nisko, prawie nad Cytrynką ale lekarz mówił, że wszystko ok... a gdzieś wyczytałam że teraz i tak mamy macicę ledwo co nad pępek więc czujemy dzieciaczki raczej pod pępkiem, prawda to??
aaaa i mój mężuś wyczuł dzisiaj kopanki!!! tzn tak bardziej świadomie bo wcześniej coś podobnego czuł ale myślał że to mój brzuszek tak oddycha (głupolek- oddycha w jednym miejscu przez sekundę???) i wiecie co pomogło??nie pamiętam kto poradził ale mąż najpierw mocno rozgrzał dłonie i dopiero przykładał i wtedy maly od razu sruuu po łapach ojca