reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Fajny ten kalkulator ale wg mojej wagi sprzed ciąży powinnam eraz juz być z 5 kg do przodu a ja przez dwa msc przybrałam 0,5 kg biorąc pod uwagę że maluch waży 430 gram to niebyt duzo.

reklama
Tygrynka, na tych zdjęciach co wklejałaś, to faktycznie z boku jesteś, to masz super brzucho, nie do pomylenia czy ciązowy, czy nie. Wklej z przudu :).Ja mam dalej malutki brzuszek i jak coś trochę luźniejszego założę, to wygladam na obżarciucha z feciorem, a nie zgrabną mamuśkę. Przymierzałam skukienkę, jaką na slub znajomych chce załozyć i załamka, Na czole sobie napiszę ;Tak, jestem w zaawansowanej ciąży i nie, to nie twoja sprawa, czy po 3 kawałku torta będzie mi niedobrze :-):-)

Tygrynka, na tych zdjęciach co wklejałaś, to faktycznie z boku jesteś, to masz super brzucho, nie do pomylenia czy ciązowy, czy nie. Wklej z przudu :).Ja mam dalej malutki brzuszek i jak coś trochę luźniejszego założę, to wygladam na obżarciucha z feciorem, a nie zgrabną mamuśkę. Przymierzałam skukienkę, jaką na slub znajomych chce załozyć i załamka, Na czole sobie napiszę ;Tak, jestem w zaawansowanej ciąży i nie, to nie twoja sprawa, czy po 3 kawałku torta będzie mi niedobrze :-):-)

właśnie tak sobie myślałam, żeby strzelić sobie fotkę z przodu i zapytać Was o OBIEKTYWNE zdanie :tak:
jejku koniecznie zrób sobie fotkę z tym napisem i daj znać o rekacji znajomych, chciałabym to zobaczyć:-p:-D
przymierz sukienkę i dawaj fotkę, od przodu też:-p

reklama
Do góry