reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Fajny ten kalkulator ale wg mojej wagi sprzed ciąży powinnam eraz juz być z 5 kg do przodu a ja przez dwa msc przybrałam 0,5 kg biorąc pod uwagę że maluch waży 430 gram to niebyt duzo.
Ale ciebie zżerał stres z tego co pamietam, a tam są statystyczne dane, a kazda z nas jest inna.
_Pysia_
No to ponowne gratulacje , możesz ózowe kupowaćhiihhi wczoraj po drugim usg nadal wychodzi że będę miała dziewczynkę
PS: mówiłam Ci, że panikujesz
_Pysia_
Tygrynka, na tych zdjęciach co wklejałaś, to faktycznie z boku jesteś, to masz super brzucho, nie do pomylenia czy ciązowy, czy nie. Wklej z przudu .Ja mam dalej malutki brzuszek i jak coś trochę luźniejszego założę, to wygladam na obżarciucha z feciorem, a nie zgrabną mamuśkę. Przymierzałam skukienkę, jaką na slub znajomych chce załozyć i załamka, Na czole sobie napiszę ;Tak, jestem w zaawansowanej ciąży i nie, to nie twoja sprawa, czy po 3 kawałku torta będzie mi niedobrze :-):-)
Znalazłam fajną stronkę o wadze dzidziusiów i wychodzi na to że moja Milenka jest "klasycznym przypadkiem" :-)
http://mediweb.pl/interactive/calc03.php
mój dzidziuś też jest "klasyczny":-) 22tc 470 gram.
Tygrynka, na tych zdjęciach co wklejałaś, to faktycznie z boku jesteś, to masz super brzucho, nie do pomylenia czy ciązowy, czy nie. Wklej z przudu .Ja mam dalej malutki brzuszek i jak coś trochę luźniejszego założę, to wygladam na obżarciucha z feciorem, a nie zgrabną mamuśkę. Przymierzałam skukienkę, jaką na slub znajomych chce załozyć i załamka, Na czole sobie napiszę ;Tak, jestem w zaawansowanej ciąży i nie, to nie twoja sprawa, czy po 3 kawałku torta będzie mi niedobrze :-):-)
właśnie tak sobie myślałam, żeby strzelić sobie fotkę z przodu i zapytać Was o OBIEKTYWNE zdanie
jejku koniecznie zrób sobie fotkę z tym napisem i daj znać o rekacji znajomych, chciałabym to zobaczyć
przymierz sukienkę i dawaj fotkę, od przodu też
zabeczka
Gratuluje dziewczynki wszystkich coreczek i synusiow:-)
Ja sie moge pochwalic ze od 22 wrzesnia wiem ze to synus tak buszuje mi w brzuchu
Ja sie moge pochwalic ze od 22 wrzesnia wiem ze to synus tak buszuje mi w brzuchu
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Gratulacje!!!!!Gratuluje dziewczynki wszystkich coreczek i synusiow:-)
reklama
Podziel się: