reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Mój tez kopie niko, ale tak z boku. macice mamy troszkę nad pępek dopiero. Któras z dziewczyn taką fajna fotkę wklejała. Meza też już kopła dziecina, ale był zawiedziny, że to tak delikatnie (chyba się spodziewał kopa z pół obrotu Chucka). Musiałam mu tłumaczyć, że dzidziś mały jest i w płynie i nie ma jeszcze siły :-):-):-). Ale wczoraj się uśmiałam. Siedzę i trzymam te nieszczęsne ręce z 10 minut, żeby coś poczuć, po dzidziorek raczej tak delikatnie mnie kopie, ze czuję pod ręką. i nic. Mówie do męza na głos: kurcze, coś mnie dzidziorek dzisiaj nie chce kopać, martwie się. I buch, wtedy mnie raz na odczepnego kopnął :-):-). Z tego prosty wniosek trzeba z dzidziorkiem gadać :)

moj jak poczul pod reka naszego szkraba tez byl zawiedziony ze tak slabo, stwierdzil ze jak mu sie w jelitach przewraca to bardziej czuc:-D
No coz niech poczeka jeszcze troszke a zobaczy takiego kopniaka, ze az nozka przez brzuch musie odbije:laugh2:

reklama
jak ja zawołałam mojego i kazałam mu potrzymać rękę na brzuszku...i mówię o, teraz i znowu... a on na mnie popatrzył jak na wariata :-)i mówi, że on wogóle nic nie czuje:-) ale jak włączy sobie film wieczorem to obiecał, że cały film będzie trzymał rękę na brzuchu :-D:-D:-Dale na bank wtedy dzidzia będzie grzeczna.
A może mi się wydaje, że cośtam czuję :)

Ostatnia edycja:
Tomuś - najpiękniejsze imię:tak:
Adaś - pięknie, też jest w moich wyborach...
Hania - bardzo mi się to imię podoba, może jak kiedyś będę miala dziewczynkę to będzie Haneczka...

do moich pierwszych faworytów (Sebastian i Michał) doszedł (oprócz Adama, Filipa, Aleksandra) Wojtuś...

Mi sie bardzo Sebastianek podoba. Moze bym tak nazwala mojego syneczka gdyby nie kuzynka ktora niedawno urodzila dala takie imie swojemu synkowi:sorry:

Moj maly rusza sie juz od dawna tak ze ja go czuje bezproblemowo. Ale ostatnio to zaczal juz tak szalec, ze sama jestem w szoku :szok::-D Ruchy odczuwalne dla mnie sa przez caly dzien i coraz wiecej pojawia sie lekkich wybrzuszen na skorze w momencie gdy zasadza mi kopa :eek::-D Natomiast pory najwiekszych wygibaskow to od 22 do 23 lub nawet 24 i ok 4 nad ranem :sorry:co juz mi sie srednio podoba bo ja mam juz wtedy pospane :sorry:cos czuje, ze bede miala drugie niespiace dziecko, ehhhh.

J przeczucie tez mam na syneczka wiec jesli tak to bedzie Maksymilianek....jak córcia: Hania :)))

Hania, cudnie takie wdzięczne i piękne imię, ja również się mocno zastanawiałam nad tym imieniem, ale odrzuciłam z żalem bo z moim nazwiskiem to brzmi jakoś dziwnie i surowo... No, ale nasz pierwszy i ostateczny wybór wspaniale współgra z nazwiskiem :)

reklama
a ja mam takie pytanie, pewnie głupie... nie chce mi sie szukać w google, może któraś wie: czy orgazm łechtaczkowy powoduje skurcze macicy? jest taki sam jak przy seksie z penetracją??:zawstydzona/y:

Do góry