Gratuluje dziewczynki wszystkich coreczek i synusiow:-)
Ja sie moge pochwalic ze od 22 wrzesnia wiem ze to synus tak buszuje mi w brzuchu
gratuluję!!!
kolejny sisiorek wśród Lutówek. Ciekawe jak to będzie? i czy będzie więcej synków czy córeczek;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje dziewczynki wszystkich coreczek i synusiow:-)
Ja sie moge pochwalic ze od 22 wrzesnia wiem ze to synus tak buszuje mi w brzuchu
gratuluję!!!
kolejny sisiorek wśród Lutówek. Ciekawe jak to będzie? i czy będzie więcej synków czy córeczek;-)
Ja juz sama nie wiem jak mam nazwac moje malenstwo.
Podobaja mi sie Jakub, Tomasz, Damian.
Jednak z Kubusia chyba zrezygnuje bo to teraz bardzo popularne imie, no i podoba sie mojej siostrze wiec jak bedzie miala syneczka w przyszlosci to niech sobie go tak nazwie:-)
Wiec zostaje mi wybor miedzy Damiankiem a Tomaszem. To bylby tu drugi Tomus bo z tego co pamietam to Rechotek tez ma Tomusia
Kurcze nie moge sie zdecydowac.
właśnie tak sobie myślałam, żeby strzelić sobie fotkę z przodu i zapytać Was o OBIEKTYWNE zdanie
jejku koniecznie zrób sobie fotkę z tym napisem i daj znać o rekacji znajomych, chciałabym to zobaczyć
przymierz sukienkę i dawaj fotkę, od przodu też