reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Pierwsze ruchy poczulam w 16 tygodniu, ale nie do konca wiedzialam ze to dzidzia bo myslalam ze gdzies w okolicy pepka bede je czuc a byly duzo nizej:szok:
Teraz maluszek najmocniej kopie wieczorem jak zasypiam, i jak cos zjem. A w ciagu dnia to czuje takie delikatne szturchance:-)

Ja juz sama nie wiem jak mam nazwac moje malenstwo.
Podobaja mi sie Jakub, Tomasz, Damian.
Jednak z Kubusia chyba zrezygnuje bo to teraz bardzo popularne imie, no i podoba sie mojej siostrze wiec jak bedzie miala syneczka w przyszlosci to niech sobie go tak nazwie:-)
Wiec zostaje mi wybor miedzy Damiankiem a Tomaszem. To bylby tu drugi Tomus bo z tego co pamietam to Rechotek tez ma Tomusia:-D
Kurcze nie moge sie zdecydowac.:sorry:

Ja juz sama nie wiem jak mam nazwac moje malenstwo.
Podobaja mi sie Jakub, Tomasz, Damian.
Jednak z Kubusia chyba zrezygnuje bo to teraz bardzo popularne imie, no i podoba sie mojej siostrze wiec jak bedzie miala syneczka w przyszlosci to niech sobie go tak nazwie:-)
Wiec zostaje mi wybor miedzy Damiankiem a Tomaszem. To bylby tu drugi Tomus bo z tego co pamietam to Rechotek tez ma Tomusia:-D
Kurcze nie moge sie zdecydowac.:sorry:

Zabeczka proponuje Tomasza!!gdyby mój mąż się tak nie nazywał, to też bym tak nazwała:tak:super imię i są super faceci o tych imionach:tak:

reklama
właśnie tak sobie myślałam, żeby strzelić sobie fotkę z przodu i zapytać Was o OBIEKTYWNE zdanie :tak:
jejku koniecznie zrób sobie fotkę z tym napisem i daj znać o rekacji znajomych, chciałabym to zobaczyć:-p:-D
przymierz sukienkę i dawaj fotkę, od przodu też:-p

obiektywnie to na uczelni mi dzis wszysycy mowili ze nie widac po mnie ze jestem w ciazy :(

Do góry