reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.

Pozdrawiam serdecznie-
Ania

reklama
Czesc ja juz wyslalam swoj numerek:-)

A jesli chodzi o dzidziorka to ja codziennie go czuje i te ruchy sa juz takie wyrazne ;-);-)

Dobrze że z Dzidzią wszystko cacy, szkoda tylko że się nie ujawniło...

A co do wód płodowych to chyba nie jest źle skoro następną wizytę masz za miesiąc. A że ilość wód można zwiększyć pijąc wodę nigdy nie słyszałam...
ja tez pierwsze slysze...>.<

U mnie jeszcze tylko kilka godzin :) do wizyty :)
3MAM kciukasy:)))))))

A ja już po wizycie - no i dzidzia moja wstydliwa :) niestety, nie pokazała co tam ma.. Kurcze szkoda trochę no ale co zrobić ważne że wszystko ok, tylko mam mało wód płodowych :/ muszę dużo wody pić.
Następna wizyta za miesiąc!!!! Jej, kolejne wielkie odliczanie :) heh

Ja tez pierwsze slysze ze mozna zwiekszyc ilosc wod plodowych przez picie wody :eek:
Wiem ze czasem jak jest malo wod to robia zabieg i uzupelniaja wody jakos przez brzuch.
Ja to chyba na twoim miejscu poszla bym do drugiego lekarza zeby zbadal czy naprawde tych wod jest malo. Poprostu zeby miesc pewnosc czy wszystko jest w porzadku. Czasami lekarze sie myla.

Ja tez pierwsze slysze ze mozna zwiekszyc ilosc wod plodowych przez picie wody :eek:
Wiem ze czasem jak jest malo wod to robia zabieg i uzupelniaja wody jakos przez brzuch.
Ja to chyba na twoim miejscu poszla bym do drugiego lekarza zeby zbadal czy naprawde tych wod jest malo. Poprostu zeby miesc pewnosc czy wszystko jest w porzadku. Czasami lekarze sie myla.

No nie wiem tak mi powiedziała a że ja się na tym nie znam to uznałam to za prawdę. Chyba rzeczywiście wybiorę się do innego gin bo trochę się zmartwiłam.

Nie martw się kochana. Ja z kolei słyszałam że dają jakieś prochy na "małowodzie", ale nie znam się na tym więc się nie będę mądrzyć :-p Wg mnie gdyby było źle to nie miałabyś kolejnej wizyty za miesiąc tylko wcześniej.
Ja też bym się skonsultowała z innym lekarzem. Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże... Trzymam kciuki;-)

A nasz Gabryś wczoraj na badaniu był bardzo leniwy a pod koniec zaczął się wiercić żeby się dupką wypiąć:-D Ale potem przed snem się rozruszał na dobre 15 minut i rano jak zawsze po śniadanku tez uraczył mnie kopniaczkami:-D

Wiecie co laski, mam trochę doła... Od wczoraj mój dzidź jakoś mało się rusza-prawie wcale :-( Tylko troszkę po jedzeniu, ale jest prawie nie wyczuwalny. A wcześniej tak mocno go czułam i prawie cały dzień. A teraz... dziś nawet po śniadaniu to musiałam się nieźle skupić by poczuć, że to on... :-(

reklama
Wiecie co laski, mam trochę doła... Od wczoraj mój dzidź jakoś mało się rusza-prawie wcale :-( Tylko troszkę po jedzeniu, ale jest prawie nie wyczuwalny. A wcześniej tak mocno go czułam i prawie cały dzień. A teraz... dziś nawet po śniadaniu to musiałam się nieźle skupić by poczuć, że to on... :-(

Nie masz sie o co martwic jak ja zaczelam czuc dzidziusia to na poczatku bywalo tak ze nie czulam go przez 2 a nawet 3 dni tez sie martwilam ale jest to normalne bo mimo iz dzidzia rusza sie prawie caly czas to my wyczuwamy narazie niektore ruchy.:-):-)
Glowa do gory i nie ma sie o co martwic z czasem bedziesz czula coraz wiecej ruchow :tak:

Do góry