reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
U mnie hmm nie wymiotowałam a i tak schudłam 4 kg później przybrałam 0,6 kg i tak waga od półtora miesiąca stanęła w miejscu na szczęście jutro do lekarza i mam nadzieję, że wszystko ok. W sumie tak sobie myślę, że wolała bym tyć równomiernie po ileś tam kg niż jak to się może zdarzyć "wystrzeli" pod koniec ehhhh no się zobaczy co to będzie :)

Czarodziejka, ja wolę przez net :) co prawda nie dotknę, nie zobaczę, ale niektóre rzeczy są naprawdę tańsze, bo nie narzucana jest marża sklepu i transportu, jeśli to z zagranicy rzeczy :)

i naprawdę fajne rzeczy są :D

a ja mam usg połówkowe 09-10 :) jeszcze dłuuugo :)) a wizytę w poniedziałek :D ale to raczej bez usg,,, :(

zapisuje, bo z moim roztargnieniem to zdążę wszystkie karteczki z torebki zgubić :D

Właśnie zadzwonił mój gin, że jutro o 8:00 mogę się zjawić ehhhh nie zasnę chyba :eek:
W sumie to USG nie będzie mi robił bo na USG jadę do szpitala w którym będę rodzić ale mój gin mi powie kiedy i da przynajmniej serduszka posłuchać :-) Oby szybko na to USG bo już się nie mogę doczekać czy Dzidzia pokaże co z niej wyrośnie czy nie i jaki mi termin porodu znów ustalą a przede wszystkim czy wszystko OK ! :szok:

Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.

Pozdrawiam serdecznie-
Ania

reklama
Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.

Pozdrawiam serdecznie-
Ania

Do góry