reklama
sciskam kciuki namietnie za wszystki wizyty))))))
No ja tez mam 1 pazdziernika juz nawet sobie dzien po dniu skreslam w kalendarzu zeby przyspieszyc
Ja boli brzucha nie mam ale za to mi sie taaaaaaaaaaaaki ciezki zrobil jakbym kole do kregli polknela....nie wygodnie mi...
Ja mam kolejną wizytę 1 października :-) To już w przyszły czwartek
No ja tez mam 1 pazdziernika juz nawet sobie dzien po dniu skreslam w kalendarzu zeby przyspieszyc
Ja boli brzucha nie mam ale za to mi sie taaaaaaaaaaaaki ciezki zrobil jakbym kole do kregli polknela....nie wygodnie mi...
Wow...a przed Tobą jeszcze 4 miesiące ciąży... Kochana dbaj o siebie, kręgosłup musi wytrzymać
az sie boje pomyslec co mnie potem czeka...ale jeszcze nawet taka wilgachna nie jestem...tzn no szczupla nie jestem raczej okragla jak pileczka ale mam namysli ze moj brzuszek chyba az taki zaawansowany jeszcze nie jest...dopiero koniec 18 tyg((((((a ja juz chce tak umilowac mojego maluszka((((((((((
alexandriaa
Fanka BB :)
A ja już po wizycie - no i dzidzia moja wstydliwa niestety, nie pokazała co tam ma.. Kurcze szkoda trochę no ale co zrobić ważne że wszystko ok, tylko mam mało wód płodowych :/ muszę dużo wody pić.
Następna wizyta za miesiąc!!!! Jej, kolejne wielkie odliczanie heh
Następna wizyta za miesiąc!!!! Jej, kolejne wielkie odliczanie heh
Czarodziejka
Fanka BB :)
Luczynka- to myśle ze siureczek juz nie odpadnie!!!!!!!
reklama
Dobrze że z Dzidzią wszystko cacy, szkoda tylko że się nie ujawniło...
A co do wód płodowych to chyba nie jest źle skoro następną wizytę masz za miesiąc. A że ilość wód można zwiększyć pijąc wodę nigdy nie słyszałam...
A co do wód płodowych to chyba nie jest źle skoro następną wizytę masz za miesiąc. A że ilość wód można zwiększyć pijąc wodę nigdy nie słyszałam...
Podziel się: