reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Edytka dzięki za słowa pocieszenia. Trochę mi lżej, mąż też mi mówi, że mam się nie martwić, że na pewno dzidź jakoś inaczej się ułożył i dlatego tak mocno go nie czuję... To pomaga tylko trochę, ale nie mam innego wyjścia, muszę być dobrej myśli.

reklama
siuniab nie ma się czym martwić, ja też się dużo schizuję i mówiłam o tym lekarzowi powiedział że na tym etapie można nie czuć dzidzi nawet 2 dni bo regularne ruchy liczy się od 24 tygodnia. Ja też czułam wczoraj słabiej, dzisiaj po śniadaniu zaledwie 2 kopniaczki takie lekkie. Na pewno wszytsko jest dobrze.

Edytka dzięki za słowa pocieszenia. Trochę mi lżej, mąż też mi mówi, że mam się nie martwić, że na pewno dzidź jakoś inaczej się ułożył i dlatego tak mocno go nie czuję... To pomaga tylko trochę, ale nie mam innego wyjścia, muszę być dobrej myśli.[/QUO

Kochana to moja trzecia ciaza i myslalam ze bedzie taka jak poprzednie ale niestety ta dzidzia jest bardziej leniwa od chlopakow i bardziej pogmatwana :-) na poczatku nudnosci pozniej krwawienia,podwyzszony cukier,stawianie macicy.Wiec wiem ze kazda ciaza jest inna wazne ze dzidzius daje o sobie znac;-)

a ja mam coś takiego może któraś mi to wytłumaczy:tak: czuję dzidzię ale nie tak jakoś mocno. ale mam coś takiego że jak przyłoże rękę do brzucha to s,łysze jakby bicie serca. Co chwilę w innym miejscu. Czy to możliwe:sorry::sorry::sorry: możecie mi coś powiedzieć na ten temat???

a ja mam coś takiego może któraś mi to wytłumaczy:tak: czuję dzidzię ale nie tak jakoś mocno. ale mam coś takiego że jak przyłoże rękę do brzucha to s,łysze jakby bicie serca. Co chwilę w innym miejscu. Czy to możliwe:sorry::sorry::sorry: możecie mi coś powiedzieć na ten temat???
Ja też to czuje ale to nie serduszko naszych dzidziusiów niestety:-( tylko pulsowanie naszej macicy bo mamy ją teraz bardziej ukrwioną i większą;-) Ostatnio byłam u mojej gin. to ją zasypałam pytaniami:-D No ale co mi tam chyba lepiej wiedzieć:-D

Siuniab nie martw się, ja mojego wczoraj prawie wcale nie czułam, nawet wieczore, i od 2 w nocy nie spałam bo sie zamartwiałam ze cos mu sie stało, a jeszcze dowiedziałam sie ze kolezanki kolezanki urodziła w 7 miesiacu martwe dzieciątko, i jakis czas temu drugiej kolezanki kuzynka tak samo w 6, i miałam takiego doła ze oka nie zmruzyłam, a dzisiaj dzidzia juz bardziej ruchliwa, troche sie powierciła :) ja to bym chciała zeby moj synuś mnie cały dzień kopał, ale niestety... :)

Ja też to czuje ale to nie serduszko naszych dzidziusiów niestety:-( tylko pulsowanie naszej macicy bo mamy ją teraz bardziej ukrwioną i większą;-) Ostatnio byłam u mojej gin. to ją zasypałam pytaniami:-D No ale co mi tam chyba lepiej wiedzieć:-D

dzięki za odpowiedź bo strasznie mnie to ciekawiło i zastanawialam się co to takiego;-)

Siuniab nie martw się, ja mojego wczoraj prawie wcale nie czułam, nawet wieczore, i od 2 w nocy nie spałam bo sie zamartwiałam ze cos mu sie stało, a jeszcze dowiedziałam sie ze kolezanki kolezanki urodziła w 7 miesiacu martwe dzieciątko, i jakis czas temu drugiej kolezanki kuzynka tak samo w 6, i miałam takiego doła ze oka nie zmruzyłam, a dzisiaj dzidzia juz bardziej ruchliwa, troche sie powierciła :) ja to bym chciała zeby moj synuś mnie cały dzień kopał, ale niestety... :)

ojjj też bym chciała non stop czuć dzidziusia, wtedy napewno mniej bym sie denerwowała:tak:

Wiecie że po słodkim jedzeniu dzieciaczki bardziej szaleją :tak: Pamiętam jk jeździłam na KTG z Lolkiem i ciągle spa to położna przyniosła mi Marsa i odrazu podziałało :-D

reklama
Wiecie że po słodkim jedzeniu dzieciaczki bardziej szaleją :tak: Pamiętam jk jeździłam na KTG z Lolkiem i ciągle spa to położna przyniosła mi Marsa i odrazu podziałało :-D
Mój Synuś najbardziej szaleje po actimelu nie wiem co on tam widzi w tym takiego rewelacyjnego:eek: albo po snikersie:laugh2:

Do góry