reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Jak dobrze, że tu jesteśmy wszystkie razem i sobie nawzajem pomagamy, bo powiem wam, że bez was to bym chyba ocipiała :-D Już mi lżej na serduchu. A jeśli chodzi o upodobania kulinarne naszych dzidziorów- to mój też po słodkim szaleje i po danio- najlepiej kokosowym i straciatella heheh :rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.
Pozdrawiam serdecznie-
Ania

ja wysłałam przed chwilą !! :D jeśli nie doszedł, daj znać, bo mogłam coś pochrzanić z prywatnymi wiadomościami w ustawieniach :)

hmmm tu powinnam się pochwalic moją dziewuszką:tak: jestem taka po tym badaniu wesoła, ze mi nic humoru nie zepsuje:tak: niby nie na 100% ale jak już się czegoś człowiek dowie, to tak lepiej odrazu ihihih

ja kochane nareszcie zaczęłam tyć:) wszyscy mówią, że ślicznie wyglądam, bo figurę mam swoją tylko brzuś się zaokrągla, ważę 57kg czyli tak 2/3 kg więcej niż normalnie do tej pory:tak:

reklama
Do góry