kataszaone
nowa mama
heheh popieram w koncu po to go stworzyłam ja nadal jestem zboczuch i cały czas mam ochote na seks
hehe a wiecie co? ja mam tak jak zwykle faceci maja ( potwierdzaja to badania naukowe ) chce mi sie rano najbardziej !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heheh popieram w koncu po to go stworzyłam ja nadal jestem zboczuch i cały czas mam ochote na seks
A ja jakoś tak od czasu kiedy jestem w ciąży to mam rzadziej ochotę na seks.....
eeee no co ty wrecz przeciwnie ono czuje fajne kołysanie :-) o niego nie musisz sie martwic, a sama mozesz miec teraz fantastyczne przezycia, bo jestesmy teraz tam bardziej wrażliwe ale oczywiscie nic na siłę
wlasnie czytalam o tym! ze maluch lubi jak rodzice sie kochaja! bo go to kolysze a pozatym, pamietaj ze mama wtedy wydziela endorfiny, czyli dzidzia tez jest szczesliwa!A ja jakoś tak od czasu kiedy jestem w ciąży to mam rzadziej ochotę na seks.....
eeee no co ty wrecz przeciwnie ono czuje fajne kołysanie :-) o niego nie musisz sie martwic, a sama mozesz miec teraz fantastyczne przezycia, bo jestesmy teraz tam bardziej wrażliwe ale oczywiscie nic na siłę
moze juz bardzo tesknisz... ja tez tak mialam... i wszytkim zazdroscilam kto juz czul... a niedlugo potem czyli w 19 tyg poczulam ruchyDziewczyny chyba dostaję na łeb...
Dziś całą noc śniło mi się, że czuję dzidzię... ale to był tylko sen Zobacz załącznik 165386 A wczoraj sąsiadka pytała, w którym jestem tygodniu, no to jej powiedziałam, że w 18, ona na to "to pewnie już czuje pani dzidzię..." A ja na to... "nie czuję..." a ona... "naprawdę? to dziwne..". tak mi się przykro zrobiło, że nie chciałam ciągnąć tego tematu. Myślałam, że się poryczę... czy tylko ja taka jestem przewrażliwiona na tym punkcie..?