reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Dziewczyny chyba dostaję na łeb...

Dziś całą noc śniło mi się, że czuję dzidzię... ale to był tylko sen Zobacz załącznik 165386 A wczoraj sąsiadka pytała, w którym jestem tygodniu, no to jej powiedziałam, że w 18, ona na to "to pewnie już czuje pani dzidzię..." A ja na to... "nie czuję..." a ona... "naprawdę? to dziwne..". tak mi się przykro zrobiło, że nie chciałam ciągnąć tego tematu. Myślałam, że się poryczę... czy tylko ja taka jestem przewrażliwiona na tym punkcie..?

sama kochana napewno nie jestes cholercia ktorejs nocy spac nie moglam bo sie macalam i wyczekiwalam czy czuje czy nie ...a jeszcze mamuska mnie dobija bo codziennie smsa albo na gg mi spisze czy czuje juz czy nie "bo ona to juz czula" no trafi mnie chyba cos jak tak dalej pojdzie

reklama
no to chyba dobrze sobie ustawilam wizyte na USG dokladnie w 20 tyg...ani dia wiecej ani dnia mniej ha:p
hehe ;) za to ja jestem teraz juz prawie w 20 ( 2 dni brakuje) i jak mi nie powie to bede troche zawiedziona. Zrozumiem jak postara sie i bedzie chcial zobaczyc i ne uda sie, ale jak od razu odmowi to bedzie mi przykro. Ale za to niedlugo mam 4d tam juz wszytko zobacze ! :p

Laski, co ja bym bez was zrobiła, chyba naprawdę bym ześwirowała. Jesteście kochane buziaczki wam przesyłam, czujecie? hiihh :-) Będę cierpliwie czekać no i wszystkim tym, które nie są jeszcze w gronie "czujących mam" no i sobie też :-D życzę byśmy w końcu poczuły nasze bejbole :rofl2: Przecież 20 tydzień coraz bliżej. A czucie podobno jest m-dzy 18-22 tygodniem

Laski, co ja bym bez was zrobiła, chyba naprawdę bym ześwirowała. Jesteście kochane buziaczki wam przesyłam, czujecie? hiihh :-) Będę cierpliwie czekać no i wszystkim tym, które nie są jeszcze w gronie "czujących mam" no i sobie też :-D życzę byśmy w końcu poczuły nasze bejbole :rofl2: Przecież 20 tydzień coraz bliżej. A czucie podobno jest m-dzy 18-22 tygodniem

no bo w koncu od czego jestesmy?????3mam za ciebie i za siebie i za cala nieczujaca jeszcze reszte kciuki

hehe ;) za to ja jestem teraz juz prawie w 20 ( 2 dni brakuje) i jak mi nie powie to bede troche zawiedziona. Zrozumiem jak postara sie i bedzie chcial zobaczyc i ne uda sie, ale jak od razu odmowi to bedzie mi przykro. Ale za to niedlugo mam 4d tam juz wszytko zobacze ! :p

no to teraz juz wszystko od dzidzi zalezy

:):):) i tak ma byc.
a nastepnym razem jak sasiadka zapta to powiedz ze wzdecia to i ty czulas :p

reklama
... czy tylko ja taka jestem przewrażliwiona na tym punkcie..?
Pocieszę cię, nie tylko ty... u mnie za to wszyscy się dziwią że rozpoczął się 5 miesiąc i że nic nie widać, że szok i w ogóle, jak do cholery nie widać a jak ubiorę obcisłą to bardzo się w oczy rzuca a mnie wszyscy dobijają że taki mały...

Do góry