Anisen
kochamy Cię mocno
mi w 18 tygodniu lekarz powiedział, słyszałam ze juz w 16 mozna to zobaczyć, wiec w 20 jak tylko dziecko nie będzie wstydliwe to juz mozna zobaczyć. Wszystko zależy od lekarza umiejętności i od maluszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co nie pozwolą tobie tanczyć??? myślałam ze nie mozna po prostu się zbytnio forsowac, hmmmm z tego co pamietam ty tak powaznie się tym zajmujesz;-)ja tam tęsknię za tańcem....bardzoooo mi go brakuje moi już zaczeli trenować a ja musze pogadać z lekarzem
A ja zawsze marzyłam o dostaniu się do szkoły tanecznej w szczecinie ale niestety nie miałam szans, brak funduszy na mieszkanie tam i szkołę...a ja tak kocham taniec, pamiętam jak wiązałam swoją przyszłość z tańcem teraz jak to wspominam to śmieję się sama do siebie że byłam taka głupia, że myślałam że pieniądze to z nieba mi spadną. Chociaż jeszcze przed zajściem w ciąże miałam ciche nadzieje o dostaniu się do jakiegoś znanego np. w moim mieście zespołu tanecznego ale wiem, że mój D. od razu by szału dostał bo ten zespół przeważnie występuje na dyskotekach itp. a D. to zazdrośnik jak żaden inny... No ale cóż to prawda że marzenia są najcenniejsze