reklama
małe off co do sportów- ja byłam kiedyś w grupie tanecznej w Olsztynie w tej szkole skad Pawlowiczka Kataszonku powiedz mi (bo mam w łapce ulotkę o jodze dla ciężarnych) jak mam sprawdzić czy instruktor jest ok?po prostu spytać czy kobietka była w ciąży lub ile takich zajęć prowadziła? a jak zaczyna mi się 20 tydzień i nigdy nie byłam na jodze, to nie zrobię sobie krzywdy??i jakoś muszę się przygotować??jejku pomóż!!!!
wracam do tematu:
ja wczoraj w nocy (ok. 1 a miś na 4 do pracy, upsale nie był zły) obudziłam męża, bo miałam wewnętrzną ochotę ale od 3 tygodni nic, bo fizycznie nie działałam!!i taka burza hormonów na ten temat, że się zaczynałam a kończyło się niczym albo nawet moim płaczem!!:-(ale wczoraj jakoś opanowaliśmy temat i nawet było milusio (bo myślałam, że będzie tak sobie), tylko potem pół nocy brzuszek mnie bolał:-(ale to chyba dlatego że leżałam tak na boczku, ale już trochę na brzuszku i małemu się nie spodobało... ale i tak szczęśliwa jestem
wracam do tematu:
ja wczoraj w nocy (ok. 1 a miś na 4 do pracy, upsale nie był zły) obudziłam męża, bo miałam wewnętrzną ochotę ale od 3 tygodni nic, bo fizycznie nie działałam!!i taka burza hormonów na ten temat, że się zaczynałam a kończyło się niczym albo nawet moim płaczem!!:-(ale wczoraj jakoś opanowaliśmy temat i nawet było milusio (bo myślałam, że będzie tak sobie), tylko potem pół nocy brzuszek mnie bolał:-(ale to chyba dlatego że leżałam tak na boczku, ale już trochę na brzuszku i małemu się nie spodobało... ale i tak szczęśliwa jestem
Anisen
kochamy Cię mocno
Siuniab spokojnie. ja dopiero w 19 tygodniu wiedziałam ze to maleństwo.
jeszcze poczujesz swoja okruszynke :-), przecież nasz organizm to nie maszyna.
jeszcze poczujesz swoja okruszynke :-), przecież nasz organizm to nie maszyna.
alexandriaa
Fanka BB :)
... u mnie za to wszyscy się dziwią że rozpoczął się 5 miesiąc i że nic nie widać, że szok i w ogóle, jak do cholery nie widać a jak ubiorę obcisłą to bardzo się w oczy rzuca a mnie wszyscy dobijają że taki mały..
U mnie jest tak samo - wszyscy dziwią się że jeszcze nic nie widać a to już 5 miesiąc- i jak to możliwe????? Dobijające to jest. :/ Chyba to nie moja wina że brzuszek jak narazie malutki.
A ruchy już czuję, coprawda nieregularne ale czuję i jestem pewna że to mój dzidziuś ))
Czarodziejka
Siuniab- nie martw sie ...zobaczysz ze poczujesz swoja dzidzie...jest jeszcze czas..
Czarodziejka
Mi lekarka i lekarz, który robi bardzo "porzadne" i długie usg mówili, ze przed 18 to jest strzelanie w ciemno, bo dziewczynki i chłopcy wyglądają tak samo. Po 20 tygodniu już powinno być na 100%
Zgadzam sie z Toba Kochana...
tez tak slyszalam ze przed 20 tyg dosc czesto zdarzają sie pomylki...do tego stopnia ze 100% chlopcu nagle w 20 tyg odpada siurek a dziewczynce rosnie))))
Dlatego wiarygodne jest badanie po 20 tyg...choc oczywiscie bywa i tak ze w 13/14/15 tyg lekarz trafnie oceni plec...
dziewczyny nic sie nie stresujcie...ja dopiero w tamtym tygodniu zaczelam maluszka odczuwac.. i sie okazalo, ze moje lozysko jest przyklejone do przedniej sciany macicy i dlatego zadnego smyrania czy motylkow nie bylo czuc tylko teraz dopiero te kopniaczki!!!
Załączniki
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
moja bestyjka nie dawała o sobie znać długo, a teraz codziennie i rano mnie budzi i wieczorem, i czasem po jedzeniu. dzis miała czkawke - to takie dziwne uczucie jakby mi wystukiwala wiadomosc od środka
Suiniab jak Twoje maleństwo zacznie brykać to na pewno od razu jak szalone zbiera siły
Suiniab jak Twoje maleństwo zacznie brykać to na pewno od razu jak szalone zbiera siły
Podziel się: