reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Kochana dobrze będzie. Nic się nie stresuj. Zapalenia w ciąży to normalka...:eek: Mnie co prawda teraz omijają szerokim łukiem, ale z Lolkiem myślałam że umrę. Jak nie grzybica, to jakaś drożdżyca, za chwilę jeszcze inne dziadostwo...
Ale najważniejsze jest to że leczone zapalenia nie są groźne dla Maleństw :tak:

raz, dwa wyleczysz to paskudztwo, spokojnie:tak: też dziś powiem mojemu o moich upławach ciekawe co stwierdzi:confused2:
Dzięki za pocieszenie:sorry: Powiedz ja też miałam tylko większe upławy i się okazało ostre zapalenie:-( Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie to nie było to:tak:

Dzięki za pocieszenie:sorry: Powiedz ja też miałam tylko większe upławy i się okazało ostre zapalenie:-( Ale trzymam kciuki żeby u Ciebie to nie było to:tak:

będę wiedzieć co to po 20. Także zdam wtedy relacje. A jeszcze dziś na 19 idę na ślub znajomej. Tak mi się niechce, że masakra. Na dodatek jest zimno i zbytnio nie mam co na siebie włożyć. :wściekła/y:

ogolnie to mi sie wydaje ze jestem za dobra, martwie sie jak poradzas soboe beze mnie w pracy, zamiast martwic sie o siebie... Taka juz jestem,ale dla mnei dzidzius (Lenka moja najkochansza)jest najwaznijesza :)

będę wiedzieć co to po 20. Także zdam wtedy relacje. A jeszcze dziś na 19 idę na ślub znajomej. Tak mi się niechce, że masakra. Na dodatek jest zimno i zbytnio nie mam co na siebie włożyć. :wściekła/y:
Będziemy czekać na dobre wieści:tak: u mnie też pogoda paskudna w ogóle cały dzień taki beznadziejny:-(

Myślę, że wszystkie powinnyśmy zacząć myśleć o naszych dzidziolach i mieć resztę w tyle. To prawda, że L4 należy nam się jak psu buda-podpisuję się pod tym rękami i nogami ;-)Odpoczywajmy póki możemy bo po porodzie to nam obowiązków raczej nie ubędzie :-D

od dzisiaj jestem pewna że dzidzi się w brzuszku rusza ! ale świetne uczucie! włąśnie siedziałam w pracy na telek/video konferencji i nagle czuję bardzo wyraźnie jak mnie coś w brzuszku smyra, oparłam się wygodnie w fotelu położyłam ręce na brzuszku i czuję dalej jak maleństwo się wierci tak parę przewrotów zrobiło i uspokoiło się jestem pewna ze to ono:-) super uczucie! no i przez jakis czas w trakcie i po byłam tak oszołomina ze nie wiedziałam co inni ode mnie chcą:-D

no właśnie siunab, tylko teraz możemy sobie pozwolić na błogie lenistwo. I wolę narzekać że nudzę się w domu niż narzekać że w pracy znowu stres. A zdrowie dzidzia ma tylko jedno. :-)

a tak na marginesie (niewiem skąd ta zupa przy tym psie mi się wzięła:laugh2::-D:laugh2::-D)

reklama
ogolnie to mi sie wydaje ze jestem za dobra, martwie sie jak poradzas soboe beze mnie w pracy, zamiast martwic sie o siebie... Taka juz jestem,ale dla mnei dzidzius (Lenka moja najkochansza)jest najwaznijesza :)
Skąd ja to znam, tez mam takie podejście, Maciej mówi że matka polka jestem, a mi w pracy wiele razy za przeproszeniem w dupe dali, szkoda gadać, tez skończyłam studia i ambicje mnie zżerały, ale w końcu udało mi się znaleźć pracę w zawodzie, tylko, że tydzień póżniej zaszłam w ciążę i plany zawodowe przekładam na później, teraz dzidzia się liczy..:tak:

Do góry