reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
od dzisiaj jestem pewna że dzidzi się w brzuszku rusza ! ale świetne uczucie! włąśnie siedziałam w pracy na telek/video konferencji i nagle czuję bardzo wyraźnie jak mnie coś w brzuszku smyra, oparłam się wygodnie w fotelu położyłam ręce na brzuszku i czuję dalej jak maleństwo się wierci tak parę przewrotów zrobiło i uspokoiło się jestem pewna ze to ono:-) super uczucie! no i przez jakis czas w trakcie i po byłam tak oszołomina ze nie wiedziałam co inni ode mnie chcą:-D
hihihi to świetne uczucie, ja narazie czułam to dwa razy tak delikatnie i czekam aż się rozkręci:tak: a potem bedziemy marudzić jak porzadnego kopa dostaniemy:-D

reklama
A ja to chyba tylko poczytam o Waszych planach z L4, bo ja moge o tym zapomniec ;-) No ale cos za cos-dzieki temu moge zawsze zostac w domu gdy trzeba. Ale na Waszym miejscu nie zastanawialabym sie ani sekundy i od razu bym siedziala na zwolnieniu ;)

Patrycja214 głowa do góry, raz dwa zwalczysz zapalenie! Ja już dwa zaliczyłam i na razie mam spokój :-) będzie dobrze a usg już za 3 tygodnie masz, więc niedługo :-)

Ja dziewczynki odkąd pamiętam zawsze miałam problem aby przytyć i od dobrych kilku lat ważyłam 45 lub. 46 kg. W pierwszych 3 m-cach ciąży nie przytyłam w ogóle bo wciąż wymiotowałam. A teraz w półtora miesiąca przytyłam już 2,5 kg. Ciekawe jak będzie wyglądała dalsza część scenariusza... hihih:-D

Ja dziewczynki odkąd pamiętam zawsze miałam problem aby przytyć i od dobrych kilku lat ważyłam 45 lub. 46 kg. W pierwszych 3 m-cach ciąży nie przytyłam w ogóle bo wciąż wymiotowałam. A teraz w półtora miesiąca przytyłam już 2,5 kg. Ciekawe jak będzie wyglądała dalsza część scenariusza... hihih:-D

ja przed ciążą normalnie ważyłam ok 55kg, ale podobnie jak ty przez wymioty schudłam ok 5kg i teraz przybywam na wadze, ale narazie o 1kg:sorry:

Dziewczynki Drogie właśnie wróciłam z wizyty i wszystko u mnie i dzidzi dobrze. Macica rozwija się prawidłowo, rozwarcia nie ma. Także cieszę się na maxa. Dostałam skierowanie na kolejne badania i oprócz standardowego moczu i morfologii mam też badanko na obciążenie glukozy. Na bank się zżygam jak tą glukozę wypiję. I jeszcze na dodatek trzeba czekać 1.5 godzinki. Porażka. Ale dla dzidziusia wszystko:tak::tak::tak:

A , a ja jestem swego rodzaju wyjatkiem , bo ja zaczełam dopiero pracować w ciązy :) Zatrudniła mnie pani która prowadzi firme produkującą ręcznie robione kartki :D Czyli ja i kilka innych dziewczyn je robimy :) duzo nie zarabiam , i na razie sie szkole ,ale chodzi o to by mieć coś do roboty ;)

Dziewczynki Drogie właśnie wróciłam z wizyty i wszystko u mnie i dzidzi dobrze. Macica rozwija się prawidłowo, rozwarcia nie ma. Także cieszę się na maxa. Dostałam skierowanie na kolejne badania i oprócz standardowego moczu i morfologii mam też badanko na obciążenie glukozy. Na bank się zżygam jak tą glukozę wypiję. I jeszcze na dodatek trzeba czekać 1.5 godzinki. Porażka. Ale dla dzidziusia wszystko:tak::tak::tak:
Super że wszystko ok:tak: Na pewno wszystko wyjdzie super nie masz się co martwić:tak:

reklama
Paulla Ja również cieszę się, że u Ciebie i dzidziolka wszystko w porządku, takie dobre wiadomości zawsze dodają niesamowitej radości :-) Uwielbiam to uczucie zawsze wtedy na długi czas czuję się ogromnie szczęśliwa i spokojna :tak: A co do badania na glukozę, to jak sobie o tym pomyślę to już mi nie dobrze heheh ;-)

Do góry