Ja cały czas się zastanawiam kiedy wreszcie poczuję ruchy dzidzi. Marzę o tym... Ciągle się po brzuszku głasiam z nadzieją, że maleństwo odwzajemni moje pieszczotki Jak tylko to się stanie to natychmiast Was poinformuję. Wy też dajcie znać kiedy poczujecie w brzuszkach Wasze maleństwa :-)
reklama
Ja może w końcu skomentuje film ... Fajny ALE przynosi rozwiązania problemów tylko w USA ... Bo ewidentnie jest o błędach amerykańskich lekarzy a nie europejskich . Ja na 100% będę rodziła w szpitalu . Po prostu czuję się pewniej ...Ale chciałabym żeby mój Kocur był ze mną , nie będę go zmuszać , zostanie tyle ile da rade jak zobaczy jakąś krew to pewnie od razu ucieknie na korytarz
Losek: ja tez dopiero wczoraj szukalam i tez zobaczylam tylko strone glowna...musisz w spisie filmow poszukac, Porodowy biznes...czy cos w tym stylu..jedyny film, ktory ma porod w tytule :-)
Ja tez bede rodzic w szpitalu, ale swoje polozne poznam juz za niedlugo... beda mnie prowadzic cala ciaze rownolegle z lekarzem...zaraz wam powiem dlaczego mnie ten filmik uspokoil..bo ja mam sobie na nastepna wizyte z polozna przgotowac liste tzw. zyczen co do przebiegu porodu...zeby mi mogli wszystko przygotowac..a ja nie mialam pojecia co wybrac, a w tym filmie sie jednak kilka rzeczy przewinelo...to przynajmniej wiem o czym wogole mowa... np. powiedziec czy chce byc w ruchu podczas skurczy (moja pierwsza odpowiedz: NIE WIEM, powiem jak bede miala skurcze :-) ) czy wole wanne czy prysznic w fazie otwierania sie szyjki (moja pierwsza odpowiedz: A SKAD JA MAM TO WIEDZIEC CO MI BEDZIE PASOWALO ) czy chce po porodzie, zeby mierzyli dziecko zaraz czy zeby nas zostawili z calym mierzeniem w spokoju az male zacznie porzadnie ssac...czy M. chce przeciac pempowine (na to jedno mialam przynajmniej odp :-)) czy M. zostaje z nami w szpitalu, i takie tam....
takze teraz to przynajmniej moge im cos teoretycznie odpowiedziec...a co bedzie w czasie porodu to inna sprawa
Ja tez bede rodzic w szpitalu, ale swoje polozne poznam juz za niedlugo... beda mnie prowadzic cala ciaze rownolegle z lekarzem...zaraz wam powiem dlaczego mnie ten filmik uspokoil..bo ja mam sobie na nastepna wizyte z polozna przgotowac liste tzw. zyczen co do przebiegu porodu...zeby mi mogli wszystko przygotowac..a ja nie mialam pojecia co wybrac, a w tym filmie sie jednak kilka rzeczy przewinelo...to przynajmniej wiem o czym wogole mowa... np. powiedziec czy chce byc w ruchu podczas skurczy (moja pierwsza odpowiedz: NIE WIEM, powiem jak bede miala skurcze :-) ) czy wole wanne czy prysznic w fazie otwierania sie szyjki (moja pierwsza odpowiedz: A SKAD JA MAM TO WIEDZIEC CO MI BEDZIE PASOWALO ) czy chce po porodzie, zeby mierzyli dziecko zaraz czy zeby nas zostawili z calym mierzeniem w spokoju az male zacznie porzadnie ssac...czy M. chce przeciac pempowine (na to jedno mialam przynajmniej odp :-)) czy M. zostaje z nami w szpitalu, i takie tam....
takze teraz to przynajmniej moge im cos teoretycznie odpowiedziec...a co bedzie w czasie porodu to inna sprawa
alexandriaa
Fanka BB :)
Ja mam jutro wizytę na 16:00 - usg. Trzymajcie prosze kciuki
Anisen
kochamy Cię mocno
Ilonka ja mam termin na 2 luty, był na 5 ale mi G zmienił po którymś tam USG. Wiec całkiem możliwe ze w styczniu urodzę, ale nie przenoszę sie, zostaje z wami nawet mnie nie wyrzucicie ;-)
Super ze jest już tak dużo Śnieżynek.
Nowym mamusiom wspaniałych chwil oczekiwania na maleństwo i dobrego rozwiązania.
Super ze jest już tak dużo Śnieżynek.
Nowym mamusiom wspaniałych chwil oczekiwania na maleństwo i dobrego rozwiązania.
rossa
Fanka BB :)
Na ruchy dzidzi jeszcze za wcześnie ale rozciągającą się macicę i skórę czuję aż za wyraźnie:-(
reklama
Podziel się: