reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja cały czas się zastanawiam kiedy wreszcie poczuję ruchy dzidzi. Marzę o tym... Ciągle się po brzuszku głasiam z nadzieją, że maleństwo odwzajemni moje pieszczotki :) Jak tylko to się stanie to natychmiast Was poinformuję. Wy też dajcie znać kiedy poczujecie w brzuszkach Wasze maleństwa :-)

reklama
Ja może w końcu skomentuje film ... Fajny ALE przynosi rozwiązania problemów tylko w USA ... Bo ewidentnie jest o błędach amerykańskich lekarzy a nie europejskich . Ja na 100% będę rodziła w szpitalu . Po prostu czuję się pewniej ...Ale chciałabym żeby mój Kocur był ze mną , nie będę go zmuszać , zostanie tyle ile da rade ;) jak zobaczy jakąś krew to pewnie od razu ucieknie na korytarz :D

Cześć dziewczyny jestem tu pierszy raz i tez szykuję sie na luty dokładnie 19 ;) a myszka nasza bedzie miałą na imie POLA ;) A jak będzie mały urwis to Wojtek

Losek: ja tez dopiero wczoraj szukalam i tez zobaczylam tylko strone glowna...musisz w spisie filmow poszukac, Porodowy biznes...czy cos w tym stylu..jedyny film, ktory ma porod w tytule :-)
Ja tez bede rodzic w szpitalu, ale swoje polozne poznam juz za niedlugo... beda mnie prowadzic cala ciaze rownolegle z lekarzem...zaraz wam powiem dlaczego mnie ten filmik uspokoil..bo ja mam sobie na nastepna wizyte z polozna przgotowac liste tzw. zyczen co do przebiegu porodu...zeby mi mogli wszystko przygotowac..a ja nie mialam pojecia co wybrac, a w tym filmie sie jednak kilka rzeczy przewinelo...to przynajmniej wiem o czym wogole mowa... np. powiedziec czy chce byc w ruchu podczas skurczy (moja pierwsza odpowiedz: NIE WIEM, powiem jak bede miala skurcze :-) ) czy wole wanne czy prysznic w fazie otwierania sie szyjki (moja pierwsza odpowiedz: A SKAD JA MAM TO WIEDZIEC CO MI BEDZIE PASOWALO:-D ) czy chce po porodzie, zeby mierzyli dziecko zaraz czy zeby nas zostawili z calym mierzeniem w spokoju az male zacznie porzadnie ssac:confused:...czy M. chce przeciac pempowine (na to jedno mialam przynajmniej odp :-)) czy M. zostaje z nami w szpitalu, i takie tam....
takze teraz to przynajmniej moge im cos teoretycznie odpowiedziec...a co bedzie w czasie porodu to inna sprawa:tak::tak::tak::tak:

Wow dużo już nas :-):-) Fajnie:-) Ciekawa jestem ile z nas urodzi w terminie:-p Część to pewnie będą styczniówki:-p

Ilonka ja mam termin na 2 luty, był na 5 ale mi G zmienił po którymś tam USG. Wiec całkiem możliwe ze w styczniu urodzę, ale nie przenoszę sie, zostaje z wami :tak: nawet mnie nie wyrzucicie ;-)

Super ze jest już tak dużo Śnieżynek.
Nowym mamusiom wspaniałych chwil oczekiwania na maleństwo i dobrego rozwiązania.

reklama
Do góry