reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
Ja cały czas się zastanawiam kiedy wreszcie poczuję ruchy dzidzi. Marzę o tym... Ciągle się po brzuszku głasiam z nadzieją, że maleństwo odwzajemni moje pieszczotki :) Jak tylko to się stanie to natychmiast Was poinformuję. Wy też dajcie znać kiedy poczujecie w brzuszkach Wasze maleństwa :-)

reklama
Ja może w końcu skomentuje film ... Fajny ALE przynosi rozwiązania problemów tylko w USA ... Bo ewidentnie jest o błędach amerykańskich lekarzy a nie europejskich . Ja na 100% będę rodziła w szpitalu . Po prostu czuję się pewniej ...Ale chciałabym żeby mój Kocur był ze mną , nie będę go zmuszać , zostanie tyle ile da rade ;) jak zobaczy jakąś krew to pewnie od razu ucieknie na korytarz :D

Cześć dziewczyny jestem tu pierszy raz i tez szykuję sie na luty dokładnie 19 ;) a myszka nasza bedzie miałą na imie POLA ;) A jak będzie mały urwis to Wojtek

Losek: ja tez dopiero wczoraj szukalam i tez zobaczylam tylko strone glowna...musisz w spisie filmow poszukac, Porodowy biznes...czy cos w tym stylu..jedyny film, ktory ma porod w tytule :-)
Ja tez bede rodzic w szpitalu, ale swoje polozne poznam juz za niedlugo... beda mnie prowadzic cala ciaze rownolegle z lekarzem...zaraz wam powiem dlaczego mnie ten filmik uspokoil..bo ja mam sobie na nastepna wizyte z polozna przgotowac liste tzw. zyczen co do przebiegu porodu...zeby mi mogli wszystko przygotowac..a ja nie mialam pojecia co wybrac, a w tym filmie sie jednak kilka rzeczy przewinelo...to przynajmniej wiem o czym wogole mowa... np. powiedziec czy chce byc w ruchu podczas skurczy (moja pierwsza odpowiedz: NIE WIEM, powiem jak bede miala skurcze :-) ) czy wole wanne czy prysznic w fazie otwierania sie szyjki (moja pierwsza odpowiedz: A SKAD JA MAM TO WIEDZIEC CO MI BEDZIE PASOWALO:-D ) czy chce po porodzie, zeby mierzyli dziecko zaraz czy zeby nas zostawili z calym mierzeniem w spokoju az male zacznie porzadnie ssac:confused:...czy M. chce przeciac pempowine (na to jedno mialam przynajmniej odp :-)) czy M. zostaje z nami w szpitalu, i takie tam....
takze teraz to przynajmniej moge im cos teoretycznie odpowiedziec...a co bedzie w czasie porodu to inna sprawa:tak::tak::tak::tak:

Wow dużo już nas :-):-) Fajnie:-) Ciekawa jestem ile z nas urodzi w terminie:-p Część to pewnie będą styczniówki:-p

Ilonka ja mam termin na 2 luty, był na 5 ale mi G zmienił po którymś tam USG. Wiec całkiem możliwe ze w styczniu urodzę, ale nie przenoszę sie, zostaje z wami :tak: nawet mnie nie wyrzucicie ;-)

Super ze jest już tak dużo Śnieżynek.
Nowym mamusiom wspaniałych chwil oczekiwania na maleństwo i dobrego rozwiązania.

reklama
Do góry