reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
ja mam w poniedzialek juz w Polsce, tylko nei wiem na ktora, a potem polowkowe spowrotem w Norwegii 14 wrzesnia na 12:)

czas szybko leci, mam nadzieje ze bedziecie o mnei pamietac i tez trzymac kciuki. Na urlopie pewnie sie zaloguje mam nadzieje kilka razy, tylko ze bez naszego kompa bedzie ciezko, a na Ttay 20 LETNIM Comodore.. nei wiem czy sie da,buziak

wiecie co? mialam badanie moczu i wyszlo mi ze mam kamicę nerkową...:( i ze podobno zdarza sie to nawet czesto w ciazy...teraz sobie mysle, ze to co mnie bolalo i myslalam ze to nerwobol, to moga byc bolace nerki, tylko tak promieniujace....:( pojde juz za tydzien do lekarza i powie mi co i jak.

Drugie co wyszlo z badan, to to ze juz mam anemię :( nie dziwie sie, bo tak naprawde cale zycie moje zelazo wahalo sie od anemii do najnizszej granicy...O dziwo kiedy zostalam wege to podnioslo sie bo mnostwo orzechow jadlam! teraz orzechow po rpstu nie trawie. pewnie bede brala zelazo w kapsulkach... no i kolejny czynnik ktory zniszczy moje zeby :(

Biodra mnie szalenie bola! i kregoslup! jej dziewczyny ja sie sypie! brzydne na twarzy, bledne do potegi, krosciachy mi wyskakuja takie nieladne bolace i duze :( niby juz po trzech miesiacach jestesmy czemu tak sie dzieje...? mdlosci jak mialam tak mam :( aj w ogole niezbyt sie czuje ostatnio, psychicznie tez... zeby mi tylko nie wrocilo to co mialam :( bez lekow mi jest ciezko, bardzo trudno jest zyc z borderline bez lekow :( buuuuuuuu

ale sie wyzalilam....zalosna jestem.

wiecie co? mialam badanie moczu i wyszlo mi ze mam kamicę nerkową...:( i ze podobno zdarza sie to nawet czesto w ciazy...teraz sobie mysle, ze to co mnie bolalo i myslalam ze to nerwobol, to moga byc bolace nerki, tylko tak promieniujace....:( pojde juz za tydzien do lekarza i powie mi co i jak.

Drugie co wyszlo z badan, to to ze juz mam anemię :( nie dziwie sie, bo tak naprawde cale zycie moje zelazo wahalo sie od anemii do najnizszej granicy...O dziwo kiedy zostalam wege to podnioslo sie bo mnostwo orzechow jadlam! teraz orzechow po rpstu nie trawie. pewnie bede brala zelazo w kapsulkach... no i kolejny czynnik ktory zniszczy moje zeby :(

Biodra mnie szalenie bola! i kregoslup! jej dziewczyny ja sie sypie! brzydne na twarzy, bledne do potegi, krosciachy mi wyskakuja takie nieladne bolace i duze :( niby juz po trzech miesiacach jestesmy czemu tak sie dzieje...? mdlosci jak mialam tak mam :( aj w ogole niezbyt sie czuje ostatnio, psychicznie tez... zeby mi tylko nie wrocilo to co mialam :( bez lekow mi jest ciezko, bardzo trudno jest zyc z borderline bez lekow :( buuuuuuuu

ale sie wyzalilam....zalosna jestem.

Kochana, teraz taki czas trudniejszy. Trzymaj się dzielnie! Ja też miałam ostatnio podłamania, bo już byłam potwornie wycieńczona wymiotowaniem. Wyć mi się chciało, ale siły płakać nie miałam. Hormony niestety potrafią nas rozbujać psychicznie, a dolegliwości fizyczne mogą wykańczać. Jeszcze trochę musimy wytrzymać, a potem będzie tylko radość :tak:

Moze dziewczynka bedzie, skoro urodę Ci zabiera :-D. Nie martw się nie jestes sama. Też jak spojrze co mi się na placach robi, masakra, prełno syfów...Do tego oczy podkrązone. Cudownie wręcz wyglądam :confused:. Takze nasze głupie samopoczucie jak najbardziej jest ciążowa dolegliwoscia.

u mnie w 3 miesiącu i trzecim dniu wodospad (mącza mnie upławy) i drażliwa jestem że hej poza tym buźka mi sie zaokragliła i brzuszek już widoczny

Moze dziewczynka bedzie, skoro urodę Ci zabiera :-D. Nie martw się nie jestes sama. Też jak spojrze co mi się na placach robi, masakra, prełno syfów...Do tego oczy podkrązone. Cudownie wręcz wyglądam :confused:. Takze nasze głupie samopoczucie jak najbardziej jest ciążowa dolegliwoscia.

Ja też koszmarnie wyglądam... gorzej niż nastolatka - tyle syfów w sumie w całym życiu nie miałam co teraz :wściekła/y:

reklama
Jak najbardziej, żeby wszytkie były przede wszytkim zdrowe.....a poza tym marzy mi się chłopczyk, i wszyscy dookoła mówią, że wyglądam na chłopca, nie mam żadnych doleliwości jakbym wgóle w ciąży nie była, ale nie jedynie odrzuca mnie na jajka....myślicie, że to znak :-D:tak:...ale parówki to i owszem pochłone....się podglądnie, się okaże....

Do góry