reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ojj Dziewczynki biedne jesteśmy... :-p Ale głowy do góry ! Najważniejsze jest dobre samopoczucie i pozytywna samoocena :-)

reklama
Jejaaaa, ja naprawdę myślałam, że jestem w tym odosobniona. Myślałam, że jest większość mężczyzn twierdzi, że kochanego ciała nigdy za wiele.....I myślałam, że akurat ja na taki typ mężczyzny trafiłam...:-D Mój jest strasznie kąśliwy w stosunku do grubszych kobiet, choć sam nie grzeszy szczupłością.

Właśnie ! Najlepsze jest to, że mają tyyyyyle do powiedzenia, a sami w większości stali by przed lodówką "bo im wolno" :-p Mojego A kumple się śmiali, że jak jestem w ciąży to on ma "etat świni", bo co mi się zachce, ugryzę i odechce to oddaje jemu, a on to zjada w całości :-p A ja się śmieje, że mamy bliźniaki i ja jednego nosze, a on drugiego :-p

Jejaaaa, ja naprawdę myślałam, że jestem w tym odosobniona. Myślałam, że jest większość mężczyzn twierdzi, że kochanego ciała nigdy za wiele.....I myślałam, że akurat ja na taki typ mężczyzny trafiłam...:-D Mój jest strasznie kąśliwy w stosunku do grubszych kobiet, choć sam nie grzeszy szczupłością.

To z tą kasliwościa to u mnie na odwrót jest:dry:. To ja jestem ta co kazdą fałdkę wypatrzy:dry:. Więc muszę bardzo uważać, zeby się jedna wielka fałdką nie stać;-).

laski dajcie już pokój ...nie ma co oceniać innych nie o ciało chodzi przecie...nie ma co się fałdkami stresować są ludzie co maja większe problemy...a żeby było ciekawiej to muszą być rozmiary 34 - i muszą być rozmiary 54 a nawet 64....olać to, jak kobieta kocha swoje ciało może mieć nawet 120kg byle była stosownie do tego ubrana i zadbana....wolę już być zadbanym i sexy wielorybkiem z rozmiarem 44 niż zaniedbaną modelką 34....:-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
laski dajcie już pokój ...nie ma co oceniać innych nie o ciało chodzi przecie...nie ma co się fałdkami stresować są ludzie co maja większe problemy...a żeby było ciekawiej to muszą być rozmiary 34 - i muszą być rozmiary 54 a nawet 64....olać to, jak kobieta kocha swoje ciało może mieć nawet 120kg byle była stosownie do tego ubrana i zadbana....wolę już być zadbanym i sexy wielorybkiem z rozmiarem 44 niż zaniedbaną modelką 34....:-):-):-):-)

Ojjj, z moim nie jest tak prosto. Dla niego duża waga wynika w większości przypadków z zaniedbania i nie dałby sobie wmówić, że może ktoś być zadbanym i grubszym...U niego to się wyklucza...

reklama
Ojjj, z moim nie jest tak prosto. Dla niego duża waga wynika w większości przypadków z zaniedbania i nie dałby sobie wmówić, że może ktoś być zadbanym i grubszym...U niego to się wyklucza...

to dawaj go do mnie na salę tak go przetrenuje że będzie błagał o koniec...he he he może się zdziwi że takie pulchniutkie są tancerkami i to hip hopowymi he he he na bank by wymiękł na treningu :)

a tak wogóle na wszelkie niedoskonałości polecam taniec

sss

Do góry