reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
ja z wagę stoję w miejscu, ale brzucho mam już spore. W jeansy tylko bardzo niskie biodrówki sie mieszczę, spódnuce tez niskie i lużne. Dostałam od siostry trochę ciążowych rzeczy, ale zimowych.
Jestem narazie w tej dobrej sytuacji, ze mój rosnacy brzuch mnie bawi i w pełni go akceptuję. Myślę ze jeśli tylko będę ważyć mniej niż 70 kilo to nie bede miała z tym problemu. Siostra mi opowiadała, ze ona miała straszne problemy z akceptacją siebie (miała anorekcje kilka lat temu z której wyszła, jednak to w głowie zostaje). Bardzo współczuję takim dziewczyną, bo musi być to strasznie schizofreniczne, cieszyć się dzieciątkiem i mieć takie problemy z akcepacją siebie.

juz o tym pisalam. Tez jestem anorektyczka.To jest tragiczne.

reklama
hey hey ja wagę początkową miałam dużą 87kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a teraz w 12 tyg miałam 86kg nie wymiotowałam ani nic, i mój lekarz mówi że dobrze że dziecko może ode mnie zabierać z zapasów, i dobrze niezh bierze jak najwięcej, widać po mnie że chudne ale brzuch rośnie nogi i rece itp maleją i na twarzy się zmieniam powinnam ważyc już 89kg a tu stoje przy 86 kg i zmienia się tylko ciało, brzuszek no i zakłady meczarskie się już w stanik nie mieszczą :-D:-D:-D

Jeja. Wy nic nie tyjecie? ja tam mam 3,5 do przodu!
to masz tak jak ja
a już zaczęłam się jakoś dziwnie czuć, jakbym się obżerała. A ja jem tyle samo co wcześniej (moze czasem niewiele wiecej ale to warzyw a nie ciezkich rzeczy) tyle ze teraz dziele moje porcje na kilka części bo nie daje rady na raz

to masz tak jak ja
a już zaczęłam się jakoś dziwnie czuć, jakbym się obżerała. A ja jem tyle samo co wcześniej (moze czasem niewiele wiecej ale to warzyw a nie ciezkich rzeczy) tyle ze teraz dziele moje porcje na kilka części bo nie daje rady na raz

no to witaj w klubie, ja tez nie obzeram sie, jem tak jak kiedys. a nawet wyk;luczylam orzechy. ( bo nie moge przez mdlosci):crazy: u mnie dochodzi ta moja je**na choroba, ktora nie daje mi wytchnienia. (przepraszam za uniesienie z brzydkim slowem)

hey hey ja wagę początkową miałam dużą 87kg:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, a teraz w 12 tyg miałam 86kg nie wymiotowałam ani nic, i mój lekarz mówi że dobrze że dziecko może ode mnie zabierać z zapasów, i dobrze niezh bierze jak najwięcej, widać po mnie że chudne ale brzuch rośnie nogi i rece itp maleją i na twarzy się zmieniam powinnam ważyc już 89kg a tu stoje przy 86 kg i zmienia się tylko ciało, brzuszek no i zakłady meczarskie się już w stanik nie mieszczą :-D:-D:-D
To ja podobny mam start - tyle ze ja mam 1,5 kg na plusie.

ja tez 1,5 kg jak na razie...

ale ja oprocz wagi od kilku lat sie mierze, biust, talia, biodra, udo ;-) bo waga czesto jest niemiarodajna.
Wiec tylko w brzuchu przybylo mi 2cm, no i moze w biuscie 1cm w udzie schudlam 2 cm :dry: - brak jakiegokoliwek treningu jest przyczyna chyba....:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry