aninaka
Fanka BB :)
Gratulacje Aga!!! Podwójne:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nie miałam tego wymazy robionego.
I moja gin nic nie wspominała o tym, że będziemy coś takiego robić, więc nie wiem![]()
ojej to super,że jesteście "za" bo co komuś mówie o Kaji to albo chwila milczenia,albo "robcie jak chcecie ale to psie imie" wrrrr okropne... mi się Kaja od dziecinstwa podobala znam dwie tyle że starsze i super dziewczyny :-) Zosi teraz od groma,anastazja mi się podoba,ale bardzo długaśne się z nazwiskiem robi
Wydaje mi się że Kaja to trafny wybór bo po pierwsze krótkie (nazwisko dlugie)
po drugie charakterne mi się wydaje i dość orginalne...no i dodatkowo niezbyt czesto spotykane
zapomniałam napisać zebyś sie Tygrynko nie martwiła .... u nas też to samo.Ja niby co chwile jakieś imię mam na przedzie ale po dwóch dniach mi się nudzi i nie podoba...Ostatecznie i tak zadecydujemy jak bedzie juz z nami![]()
A ja sama się upomniałam. Jak byłam na izbie przyjęć w 5 miesiącu, to jakaś pielęgniarka, z którą sobie gawędziłam przy okazji wpisywania danych do komputra, powiedziała, że trzeba zrobić posiew z pochwy na gronkowca. Bo w razie czego trzeba podac dziecku antybiotyk po porodzie. A samo pobranie wymazu nie boli;-) Lekarz trochę posmyra patyczkiem po szyjce i koniec.
zazdroszcze Wam podejścia.Ja tymi na piersiach które wyszły juz w 5 miesiacu sie nie przejmuje.Po pierwsze nie sa szczegolnie duze ,po drugie nosze stanik a po trzecie mam nadzieje,ze znikna ale te na brzuchu...nie jestem w stanie o tym nie myslec dziewczyny bo to wyglada tak jakby stato tygrysów się na mnie rzuciło i poszarpało mi brzuch ... jest cały czerwony i boli jak choelra.A dodatkowo zauwazylam maleńkie dziurki na biodrach i udach a tam w zyciu nie miałam rozstepow
Od malutkiej zalezy ile mi ich jeszcze przybędzie
![]()
A ja mam brzuch "czysty", za to na samym początku wyszły mi na piersiach. Kilka mam na biodrach i bardzo brzydkie... koło lewego kolana!!! No to już szczyt! Może przez to, że jak siedzę to podwijam nogę a jak mi spuchły to skóra nie wytrzymała i popękała. Kurczę no!!!