reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
nic nie zrobisz Tygrysie :-D zobaczysz malenstwo i bedziesz wiedziala jak dac na imie :tak: :-D

Tygrysku nie przejmuj się. Imię samo przyjdzie z czasem.Pamiętaj, że nic na siłę :-)

oj dziewczyny mam nadzieję, bo co jeśli nie??:confused: możliwe jest w ogóle takie coś?? że leżałby koło mnie maluszek własny synek a ja nie wiedziałabym jak go nazwać??:confused::baffled:

ja jednak tez tak slyszalam i sama tak zrobie :tak: bo jak ma to pomoc to trzeba tak zrobic :tak: a podobno caly styczen ma byc bardzo lodowaty :szok:

o kurcze, to jednak chyba spakuję mężowi grubszy kocyk (bo spakowałam cienki na wyjście):shocked2:

Oj, ciekawska z Ciebie Bestyjka, ciekawska :-D:-D:-D

bo wiesz te maluszki są taaaakie słodkie:sorry2:
hehe ale jak ja będę wychodzić to będe zazdrośnie kryła maluszka przed innymi ciekawskimi:-p albo właśnie będę się nim chwalić:-D

No i dobrze,że każda z nas ma normalne podejscie ..no cóż takie życie i uroki ciąży..ważne że dzieciątka zdrowe a to czy mama ma rozstępy naprawde nie ma żadnego znaczenia..nasze kruszynki i tak bedą nas kochac takie jakie jesteśmy;-)
kurde mnie dzisiaj taka zgaga męczy..piję mleko,wziełam rennie..i mija na chwilę tylko:zawstydzona/y::-(

a mi moj gin powiedzial ze mam rozwarcie 0,5 cm i szyjka trzyma ale sie skraca :szok: i ze i tak i tak moge zaczac rodzic w kazdej chwili :szok: bo to moja pierwsza ciaza :szok: i daje mi tydzien gora :szok: :szok: :szok:
ale bedzie dobrze !!!! :-D nastawienie mam pozytywne jak cholera

no ciekawe jak to będzie w rzeczywistości:tak: może wciągu tygodnia urodzisz, a może dopiero za..trzy??:szok: tak czy tak - będzie dobrze, trzymam kciuki:tak:

Ja też nie miałam tego wymazy robionego.
I moja gin nic nie wspominała o tym, że będziemy coś takiego robić, więc nie wiem :dry:

no właśnie też nie wiem... na stronie szpitala w którym chcę rodzić też tego nie wymieniają że trzeba mieć więc może sobie odpuszczę tę "przyjmność":confused:

Joasiu ja cały dzień żuję gumę..wszystko przechodzi na chwilę i zaraz znowu zaczyna mi sie aż żółcią odbijac..fuj wiem że obrzydliwa jetsem ale ta zgaga mnie już dobija:-(mała chyba będzie na całym ciele owłosiona:-D bo ponoc jak zgage sie ma to dziecku włoski rosną:-D

Oleńka mi pomaga kakao, bo nie lubię mleka.

Co do rozstępów to powiem szczerze, że nie zwracam na nie większej uwagi. Mam ich trochę, ale ja się nigdzie nie rozbieram:-D, mam uczulenie na słońce więc latem go unikam, a poza tym mam już swoje lata, mężowi się podobam, dzieci mnie kochają to czego chcieć więcej:blink:. Ale oczywiście nie krytykuję tych co zapobiegają, bo może mnie któraś źle zrozumie:sorry2:

reklama
Do góry