reklama
nic nie zrobisz Tygrysiezobaczysz malenstwo i bedziesz wiedziala jak dac na imie
![]()
![]()
Tygrysku nie przejmuj się. Imię samo przyjdzie z czasem.Pamiętaj, że nic na siłę :-)
oj dziewczyny mam nadzieję, bo co jeśli nie??

ja jednak tez tak slyszalam i sama tak zrobiebo jak ma to pomoc to trzeba tak zrobic
a podobno caly styczen ma byc bardzo lodowaty
![]()
o kurcze, to jednak chyba spakuję mężowi grubszy kocyk (bo spakowałam cienki na wyjście)

Oj, ciekawska z Ciebie Bestyjka, ciekawska![]()
bo wiesz te maluszki są taaaakie słodkie

hehe ale jak ja będę wychodzić to będe zazdrośnie kryła maluszka przed innymi ciekawskimi

olenka12345
Fanka BB :)
No i dobrze,że każda z nas ma normalne podejscie ..no cóż takie życie i uroki ciąży..ważne że dzieciątka zdrowe a to czy mama ma rozstępy naprawde nie ma żadnego znaczenia..nasze kruszynki i tak bedą nas kochac takie jakie jesteśmy;-)
kurde mnie dzisiaj taka zgaga męczy..piję mleko,wziełam rennie..i mija na chwilę tylko
:-(
kurde mnie dzisiaj taka zgaga męczy..piję mleko,wziełam rennie..i mija na chwilę tylko

a mi moj gin powiedzial ze mam rozwarcie 0,5 cm i szyjka trzyma ale sie skracai ze i tak i tak moge zaczac rodzic w kazdej chwili
bo to moja pierwsza ciaza
i daje mi tydzien gora
![]()
![]()
![]()
ale bedzie dobrze !!!!nastawienie mam pozytywne jak cholera
no ciekawe jak to będzie w rzeczywistości

Ja też nie miałam tego wymazy robionego.
I moja gin nic nie wspominała o tym, że będziemy coś takiego robić, więc nie wiem![]()
no właśnie też nie wiem... na stronie szpitala w którym chcę rodzić też tego nie wymieniają że trzeba mieć więc może sobie odpuszczę tę "przyjmność"

mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
AgaB ogromne i podwujne gratulacje!!!!!! duuuuuużo zdrówka dla dziewczynek:-):-)
olenka12345
Joasiu ja cały dzień żuję gumę..wszystko przechodzi na chwilę i zaraz znowu zaczyna mi sie aż żółcią odbijac..fuj wiem że obrzydliwa jetsem ale ta zgaga mnie już dobija:-(mała chyba będzie na całym ciele owłosiona
bo ponoc jak zgage sie ma to dziecku włoski rosną

agapa
Oleńka mi pomaga kakao, bo nie lubię mleka.
Co do rozstępów to powiem szczerze, że nie zwracam na nie większej uwagi. Mam ich trochę, ale ja się nigdzie nie rozbieram
, mam uczulenie na słońce więc latem go unikam, a poza tym mam już swoje lata, mężowi się podobam, dzieci mnie kochają to czego chcieć więcej
. Ale oczywiście nie krytykuję tych co zapobiegają, bo może mnie któraś źle zrozumie
Co do rozstępów to powiem szczerze, że nie zwracam na nie większej uwagi. Mam ich trochę, ale ja się nigdzie nie rozbieram

reklama
zima
Zaangażowana w BB
wow gratulacje aga!! super! wracajcie szybko do domq! buzka
Podziel się: