reklama
madzia8310
Fanka BB :)
Aga ogromne gratulacje!!!!!
Dużo zdrówka dla dziewczynek i Ciebie.....

Dużo zdrówka dla dziewczynek i Ciebie.....

anne
mi też dokuczała i to bardzo,ale ssałam "Renie",lekarz pozwolił i narazie mam spokój
Poleżałam dzis w wannie,troszke mi sie ten kręgosłup rozluźnił po kąpieli,ale jak potem leżałam na boku na telewizji,to znów ból mi promieniował od kręgosłupa do nogi,pewnie w nocy znów będzie mi dokuczał,macica uciska na jakiś nerw.Od wczoraj też bardzo odczuwam pragnienie wieczorem,ciągle piję wodę i herbatę i nic nie pomaga-nie wiem,czy to od centralnego ogrzewania?
Pójde już sie położę,poczytam,może nocka jakoś zleci bez większych dolegliwości,dzis znów nie byłam na spacerku,może dlatego gorzej się czuję?może jutro pójde na wieczorny spacerek.
Dobrej nocy:-)

Poleżałam dzis w wannie,troszke mi sie ten kręgosłup rozluźnił po kąpieli,ale jak potem leżałam na boku na telewizji,to znów ból mi promieniował od kręgosłupa do nogi,pewnie w nocy znów będzie mi dokuczał,macica uciska na jakiś nerw.Od wczoraj też bardzo odczuwam pragnienie wieczorem,ciągle piję wodę i herbatę i nic nie pomaga-nie wiem,czy to od centralnego ogrzewania?
Pójde już sie położę,poczytam,może nocka jakoś zleci bez większych dolegliwości,dzis znów nie byłam na spacerku,może dlatego gorzej się czuję?może jutro pójde na wieczorny spacerek.

monikasia
Eeee, z ta zgaga i wlosami to chyba nieprawda;-)
olenka12345
Ja nie wiem czy tak jest,ale tak mówią..u mojej siostry sie sprawdziło,bo miała w ciąży zgagę i mały sie urodził z włosami,a koleżanka nie miała zgagi i małego łysolka urodziła..no ale to nie jest potwierdzone;-)olenka taco ty gadasz
serio jak sie ma zgage to dziecku rosna wosy ??
to moj to bedzie jak wilkolak
bo ja mam prawie ciagle zgage
![]()
![]()
![]()
![]()
też biore Rennie te owocowe..pomaga na chwilkę i zaraz znowu..mi si emała strasznie wierci w brzuchu i chyba dlatego co zjem mi sie odbija i wogle..no cóż muszę sie pomęczyc taki już mój los;-)ale jeszcze tylko troszke..już niedługo..;-)mi też dokuczała i to bardzo,ale ssałam "Renie",lekarz pozwolił i narazie mam spokój
Pójde już sie położę,poczytam,może nocka jakoś zleci bez większych dolegliwości,dzis znów nie byłam na spacerku,może dlatego gorzej się czuję?może jutro pójde na wieczorny spacerek.Dobrej nocy:-)
To tyle na temat rzstepów,nie ma się co nimi przejmować,faceci i tak nie zwracają na to uwagi,nam sie tylko tak wydaje![]()
dokładnie!! ja mojemu musiałam wytłumaczyć co to są rozstępy, a potem pomyślałam, że sama sobie dołek kopię

co do zgagi lekarz ostatnio mi powiedział, ze najlepsze są rennie manti itp w zawiesinie - uspokojają już w przełyku, kiedy jest podrażniony, a tabletki to działają dopiero niżej...
co do rozstępów to na piersiach mi nie wyszły, na brzuchu momentalnie się pojawiły wciągu ostatnich dwóch tygodni, tak jak na udach które już prawie zblakły

reklama
wy nie możęcie a ja nie mam ochoty...
definicja niesprawiedliwości losu

Podziel się: