reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

piękna i zadbana w ciąży :)

Czy macie dobre techniki golenia w ciąży?

• Tak, mam bardzo ciekawy pomysł na to.

Głosów: 9 50,0%
  • Nie, nie umiem sobie z tym poradzić.

Głosów: 9 50,0%

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ojeju !:-D nastepna lutóweczka rozpakowana. AgaB-gratulacje!
Dużo zdrówka Tobie i córeczkom !!!i szybkiego powrotu do domku!:-)
a dopiero dziś sie z MamąSówką zastanawiałysmy co z Tobą:tak:

mi też dokuczała i to bardzo,ale ssałam "Renie",lekarz pozwolił i narazie mam spokój:tak:
Poleżałam dzis w wannie,troszke mi sie ten kręgosłup rozluźnił po kąpieli,ale jak potem leżałam na boku na telewizji,to znów ból mi promieniował od kręgosłupa do nogi,pewnie w nocy znów będzie mi dokuczał,macica uciska na jakiś nerw.Od wczoraj też bardzo odczuwam pragnienie wieczorem,ciągle piję wodę i herbatę i nic nie pomaga-nie wiem,czy to od centralnego ogrzewania?
Pójde już sie położę,poczytam,może nocka jakoś zleci bez większych dolegliwości,dzis znów nie byłam na spacerku,może dlatego gorzej się czuję?może jutro pójde na wieczorny spacerek.:tak:Dobrej nocy:-)

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Mamuś! Powodzenia dziewczynki, wracajcie szybko do zdrówka i formy. Niech Maluszki zdrowo się chowają :))

olenka ta :szok: co ty gadasz :szok: serio jak sie ma zgage to dziecku rosna wosy ?? :szok: to moj to bedzie jak wilkolak :szok: bo ja mam prawie ciagle zgage :szok: :szok: :szok: :szok:
Ja nie wiem czy tak jest,ale tak mówią..u mojej siostry sie sprawdziło,bo miała w ciąży zgagę i mały sie urodził z włosami,a koleżanka nie miała zgagi i małego łysolka urodziła..no ale to nie jest potwierdzone;-)
mi też dokuczała i to bardzo,ale ssałam "Renie",lekarz pozwolił i narazie mam spokój:tak:
Poleżałam dzis w wannie,troszke mi sie ten kręgosłup rozluźnił po kąpieli,ale jak potem leżałam na boku na telewizji,to znów ból mi promieniował od kręgosłupa do nogi,pewnie w nocy znów będzie mi dokuczał,macica uciska na jakiś nerw.Od wczoraj też bardzo odczuwam pragnienie wieczorem,ciągle piję wodę i herbatę i nic nie pomaga-nie wiem,czy to od centralnego ogrzewania?
Pójde już sie położę,poczytam,może nocka jakoś zleci bez większych dolegliwości,dzis znów nie byłam na spacerku,może dlatego gorzej się czuję?może jutro pójde na wieczorny spacerek.:tak:Dobrej nocy:-)
też biore Rennie te owocowe..pomaga na chwilkę i zaraz znowu..mi si emała strasznie wierci w brzuchu i chyba dlatego co zjem mi sie odbija i wogle..no cóż muszę sie pomęczyc taki już mój los;-)ale jeszcze tylko troszke..już niedługo..;-)

To tyle na temat rzstepów,nie ma się co nimi przejmować,faceci i tak nie zwracają na to uwagi,nam sie tylko tak wydaje:tak:

dokładnie!! ja mojemu musiałam wytłumaczyć co to są rozstępy, a potem pomyślałam, że sama sobie dołek kopię:baffled::-D

co do zgagi lekarz ostatnio mi powiedział, ze najlepsze są rennie manti itp w zawiesinie - uspokojają już w przełyku, kiedy jest podrażniony, a tabletki to działają dopiero niżej...

co do rozstępów to na piersiach mi nie wyszły, na brzuchu momentalnie się pojawiły wciągu ostatnich dwóch tygodni, tak jak na udach które już prawie zblakły:confused: ale moja mama jej siostra i moja babcia miały, poza tym dużo teraz przytyłam, miałam już wcześniej na udach od szybkiego rośnięcia w nastolatkowie, więc jakoś paniki nie ma:tak:

reklama
Do góry