Czarodziejka
Fanka BB :)
ja mimo miękiej szyjki zakazu nie mam wiec wczoraj z męzem poprzytulalismy sie troszke.....potem po porodzie bedzie szlaban...przynajmniej na jaki czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale łożysko się podniosło Nie muszę mieć cesarki....Płeć potwierdziła....:-) Zapytałam ile mała waży to powiedziała że około 2.100
A my mielismy wczoraj milusie sexowne chwile i po wszystkim juz maz mi powiedzial, ze mial problemy z wejsciem dobrze do srodka, bo bylo jakos dziwnie płytko i ciasno. Czy u Was tez tak juz jest? Ja przypuszczalam, ze predzej bedzie wiekszy luz a tu zonk
mój też to wczoraj powiedział i ja też czułam się jakaś taka "zamknięta"... co wydawalo nam się dziwne bo już przed świętami miałam rozwarcie na 1,5 cm...
ale żadnego zakazu nie dostaliśmy więc czasem się "bawimy", ale mimo wszystko gdzieś ten strach jest w nas... czy nie powiększamy tego rozwarcia
Kataszaone ja tez zgadzam sie z dziewczynami, ze waga Twojej Igi jest w porzadku a lekarka cos mi sie nie podoba, ze tak Cie martwi glupimi tekstami przeciez ywstarczy minimalny błąd w pomiarach na USG a juz dziecko moze wyjsc o kilogram wieksza lub mniejsze. Tak ze glowa do gory i mysl pozytywnie, bo naprawde nie ma powodu do zmartwien ;-)